مصرملل

غذای مصری(تجین ماهی)

دستور غذا از رامی مگالا

«در مصر بدترین کاری که می‌توان به عنوان یک میزبان انجام داد این است که همراه با مهمان غذا بخورید، میزبان باید ابتدا مطمئن شود که مهمانان بهترین قسمت غذا را بخورند!»

مناسب 3 نفر

تجین مصری‌ها بسیار شبیه تجین مراکشی‌هاست؛ همان ظرف سفالی با در پوش مخلوطی شکل که خوراک‌های پر از ادویه و چاشنی به بهترین شکل ممکن در آن آماده می‌شوند.

مواد لازم برای تهیه ماهی مزه‌دار شده:

یک عدد فیله ماهی، به دو عدد تقسیم شده
250 گرم میگو پاک شده
نصف قاشق غذا‌خوری روغن زیتون
یک قاشق غذا‌خوری سیر، له شده
نیمی از آب یک عدد لیمو ترش
یک قاشق چایخوری پودر زیره
نصف لیوان گشنیز، درشت خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، کباب شده و پوست گرفته
3 عدد گوجه‌فرنگی، خرد شده
یک فنجان کرفس، خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیازقرمز، خلال شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
کمی برگ گشنیز تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم
غذای مصری
غذای مصری

میگوها را همراه با ماهی در یک کاسه قرار داده و تمام مواد سس مخصوص  خوابانده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی باهم مخلوط کرده و به مدت 4 ساعت کنار بگذارید.

برای درست کردن سس از مخلوط‌کن دستی یا غذاساز استفاده کنید تا فلفل دلمه‌ای(شامل دانه‌ها) با گوجه‌فرنگی، کرفس و زیره مخلوط شود.

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و روی حرارت زیاد، داغ کرده و پیاز قرمز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس سس را به آن اضافه کرده و بگذارید با حرارت زیاد بجوشد.در نهایت رب گوجه‌فرنگی، گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مقداری از سس را در تجین ریخته و ترکیب ماهی و میگو را به آن اضافه کرده و در نهایت باقی سس را به روی آن بریزید.ابتدا تجین را روی شعله گاز قرار دهید تا فراین پخت آغاز شود، سپس آن را به فر منتقل کرده و به مدت 40 تا 45 دقیقه طبخ کنید.

می‌توانید این غذا را با نان تازه یا برنج سرو نمایید.

 

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن