سلامت

رژیم غذایی مناسب برای شایع ترین بیماری زنان

باید ها و نباید هایی درباره کیست تخمدان

مجله آنلاین دیفرمگسلامت-کیست تخمدان از جمله رایج ترین بیماری های زنان است که نه تنها در بانوان بلکه در بسیاری از دختر خانم ها نیز دیده شده است. بروز به اختلال ها در دوران قاعدگی و پیش از بارداری و احتمال بروز اختلال در روند برنامه های روزانه زندگی از جمله ضرورت‌های است که اهمیت آشنایی با این بیماری به عوامل به وجود آمدن آن در تخمدان ها را برای بانوان و دختران افزایش می‌دهد.

وزن تان را کم کنید

 طب سنتی ایران علت بروز این بیماری را در تخمدانها افزایش میزان تجمع بلغم در اطراف تخمدان و افزایش سرد مزاجی این اندام می دانند و بر این باورند که با تنظیم مزاج این ناحیه و همینطور ایجاد تعادل در اندازه بلغم می تواند برای درمان برخی از شایع ترین کیست های تخمدان در زنان اقدام کرد. چاقی به ویژه چاقی شکم و لگن از جمله دلایل افزایش مزاج سرد در ناحیه تخمدان است به همین دلیل است که زنان چاق بیشتر از سایر زنان و دختران با احتمال ابتلا به کیست تخمدان روبه‌رو می‌شوند. بنابراین درمانگران طب سنتی علاوه بر کاهش وزن و داشتن وزن مناسب به خانمها توصیه می‌کنند با رعایت رژیم غذایی مناسب از افزایش میزان بلغم در بدن خود پیشگیری کرده و مانع از افزایش سردی مزاج در اطراف تخمدان شوند.

چه غذاهایی نخوریم

 افراد مبتلا به کیست تخمدان باید رژیم غذایی ویژه ای را بر اساس دستور درمانگر و متخصص خود دنبال کنند تا به کمک آن با تنظیم بلغم و افزایش گرمی مزاج ناحیه تخمدان به درمان کیست و حتی پیشگیری از بروز آن در بدن کمک کنند اما به طور کلی توصیه هایی در این زمینه وجود دارد که رعایت کردن آنها در درمان کیست تخمدان بسیار موثر است.

به توصیه درمانگران طب سنتی افراد مبتلا به کیست بهتر است از مصرف بال و گردن مرغ، شکلات، کاکائو ،قارچ ها ،گوجه، خیار و ماست در وعده های غذایی خود پرهیز کنند یا مصرف این مواد را در ماه به حداقل ممکن برسانند.

برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن