UA-118641233-1
سلامت

هرگز این ۶ موادغذایی را در یخچال نگذارید

سلامت

مجله آنلاین دیفرمگ-یخچال به عنوان ابزاری برای محافظت از مواد غذایی است. بدون یخچال، ما نمی‌توانستیم گوشت، محصولات لبنی و یا انواع زیادی از محصولات را در خانه نگه داریم. یخچال‌ واقعا یک معجزه است. اما همانطور که می‌دانید، غذاهایی وجود دارند که  تازگی و کیفیتشان را در یخچال از دست می‌دهند. گاهی اوقات یخچال طعم یا بافت بعضی مواد و محصولات غذایی را تغییر می‌دهد.

غذاهایی را که نباید در یخچال قرار دهیم ، بیایید باهم بررسی کنیم تا آشپزی خود را بهبود بخشید و از غذای خود لذت ببرید.

۱. سیب‌زمینی

یخچال
سیب‌زمینی

سیب‌زمینی در محیطی خنک و تاریک بهتر ذخیره می‌شود، اما یخچال خیلی سرد است. سرما شروع به تجزیه کردن نشاسته در سیب‌زمینی‌ها می‌کند و باعث می‌شود که بافت آن آسیب ببیند و برای سلامتی مضر باشد. در یخچال نشاسته شروع به تبدیل شدن می‌کند و بیشتر طعم آن را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

۲. پیاز

قرار دادن پیاز در یخچال
پیاز

پیاز به سرعت در یخچال خراب خواهد شد تا بیرون از آن روی طاقچه! بهتر است در دمای اتاق پیاز را ذخیره کنید، اما آن‌ها را از نور مستقیم خورشید بیرون نگه دارید.

زمانی که پیاز پوست‌کنده شده و بریده شود، باید آن را یخچال کنید. آن را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را در کشوی سبزیجات ذخیره کنید.

۳. سیر

قرار دادن سیر داخل یخچال
سیر

سیر معمولا وقتی در یخچال نگهداری می‌شود، طعم خود را از دست می‌دهد. برای حفظ آن، آن را در یک ظرف سرد و خشک با کمی تهویه نگه دارید. یک پاکت کاغذی یک نمونه عالی برای نگهداری سیر است. اما هنگامیکه از سیر استفاده شد و پوست آن کنده شد، حتما ظرف ۱۰ روز از آن استفاده کنید.

۴. انواع ملون‌

قرار دادن خربزه داخل یخچال
ملون

دسته ملون‌ها مانند طالبی، هندوانه و خربزه، مزه بهتری را در زمانی که در اتاق ذخیره می‌شود دارا هستند، حتی توصیه می‌کند که  هندوانه بیشتر به سرعت محتوای آنتی‌اکسیدان را تنزل می‌دهد، بنابراین  ملونها در دمای اتاق باعث می‌شود که سالم‌تر بماند. بعد از برش، شما می‌توانید هندوانه را در یخچال به مدت ۳ تا ۴ روز ذخیره کنید.

۵. عسل

نگهداری عسل داخل یخچال
عسل

وقتی عسل را داخل یخچال میگذاریم آن تبدیل به دانه‌دانه شدن می‌کند و تقریبا جامد می‌شود، بنابراین استفاده از آن نیز تقریبا غیرممکن است.

۶. نان

نگهداری نان داخل یخچال
نان

نان به طور کلی نسبتا فاسد شدنی است؛ برخی از مردم آن را در یخچال قرار می‌دهند تا مانع از رشد کپک شوند.

نگهداری از نان در یک کشوی نان خیلی بهتر است. اگر روزانه به نان نیاز دارید ، بهتر است آن را منجمد کنید و سپس تکه‌های نان را در تستر بگذارید.

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن