UA-118641233-1
پرتغال

میگاس

دستور غذا از آندریا د سوزا

میگاس

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا کشورپرتغال– این غذا یک سالاد عالی است که با برگ‌های سبز ریز خردشده، دانه کاج، تکه‌های نان برشته و بنشین درست می‌شود. به‌تنهایی و یا در کنار کباب هم عالی است و آشپزآندریا معتقد است که با نوعی کباب سنتی به نام «اوسی» فوق‌العاده می‌شود.

مناسب 6 نفر

 مواد لازم برای تهیه میگاس:

یک دسته کایلی (بروکلی چینی جایگزین مناسبی است) فقط برگ‌ها
3 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
 یک حبه سیر رنده شده
 یک‌دوم فنجان خرده‌نان تازه ( با نان تهیه‌شده از خمیرترش بهتر می‌شود )
یک‌دوم فنجان دانه کاج
سه‌چهارم فنجان لوبیا چشم‌بلبلی
 نمک و فلفل

برگ‌های کایلی یا بروکلی را شسته و خشک‌کنید بر روی‌هم قرار داده و همه را باهم لوله نموده و به رشته‌های خیلی باریک ببرید.

خرده‌نان‌ها را افزوده و تا زمانی که قهوه‌ای شوند آن‌ها را تفت دهید. سبزی‌ها، لوبیا و دانه کاج را به آن بی افزایید تا گرم شوند. نمک و فلفل هم به مقدار کافی اضافه نمایید.

با خواندن دستور تهیه غذا، شما تنها تصوری از ظاهر و طعم غذا به دست خواهید آورد، از تغییر مواد اولیه هر دستور طبق ذائقه و سلیقه خود واهمه‌ای نداشته باشید.  

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن