مجارستانملل

شنیسل مرغ مجارستانی

دستور غذا از سبا سرفلوی

با استفاده از این دستور غذا، مرغ تُرد، با پوشش طلایی خوش‌طعم، همراه با سیب‌زمینی به صورت پوره، پخت یا سرخ شده خواهید داشت. ما طرز تهیه آسان این غذا را دوست داریم و آن را در خانه، حداقل چند روز یک‌بار درست می‌کنیم.

مناسب 4 تا 6 نفر

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ:

2 عدد سینه مرغ، درشت
150 گرم (یک پیمانه)آرد ساده
نمک و فلفل به میزان لازم
یک عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری آب
2 پیمانه آرد سوخاری، با خرده نان خشک شده
500 میلی‌لیتر روغن

سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوی تیز، برش‌های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه باریک و یک اندازه تقسیم کنید. برش‌ها را با چکش مخصوص استیک، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.

3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم‌مرغ‌ها را با آب هم بزنید. خرده‌های نان(آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.

با دست هرکدام از تکه‌های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم‌مرغ زده شده غوطه‌ور کرده و به تکه‌های نان آغشته کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هربار یک یا دو تیکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن به رنگ طلایی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آن‌ها را به صورت ایستاده پراز دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند. مابقی شنیسل‌ها را به همین ترتیب سرخ کنید.

شنیسل مرغ
شنیسل مرغ

غذا را همراه با سیب‌زمینی سرخ شده، پوره و یا پخته سرو نمایید.

 

منبع: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن