UA-118641233-1
لبنانی

باباغنوش (غذای لبنانی)

یک دستور تهیه غلیظ کرمی برای این سس دیپ زیبا است.

مجله ایده و آموزش دیفرمگ– سفرنامه غذا، کشور لبنانباباغنوش تقریباً دشوار است که بادمجان را مستقیماً بر روی شعله اجاق‌گاز بپزیم اما بدون بوی دودی که هنگام تمام شدن بادمجان ایجاد می‌شود نمی‌توان یک باباغنوش واقعی درست کرد

یک دستور تهیه غلیظ کرمی برای این سس دیپ زیبا است.

 مواد لازم برای تهیه باباغنوش:

سه عدد بادمجان متوسط
یک‌دوم قاشق غذاخوری ارده
 ۱ تا ۲ حبه سیر
2 قاشق چای‌خوری نمک
 1 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون خالص
 یک قاشق چای‌خوری پاپریکای شیرین
 مقداری برگ جعفری کاملاً خردشده
 مقداری گوجه‌فرنگی نگینی خردشده

بادمجان‌ها را روی شعله گاز کباب کنید. با انبر آن‌ها را بچرخانید تا پوست دورتادور آن یکنواخت بلند شده و گوشت آن نرم شود به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را در آب سرد بگذارید تا خنک شود.

یک دستور تهیه غلیظ کرمی برای این سس دیپ زیبا است.
یک دستور تهیه غلیظ کرمی برای این سس دیپ زیبا است.

بادمجان‌ها را پوست بکنید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آبشان برود بادمجان‌ها را به همراه ارده، آب‌لیمو، سیر و نمک درون مخلوط‌کن ریخته و تا هنگامی‌که کاملاً باهم مخلوط شده غلیظ شوند، هم بزنید.

باباغنوش (غذای لبنانی)
باباغنوش (غذای لبنانی)

ممکن است بخواهید برای طعم بهتر مقدار بیشتری ارده، آب‌لیمو یا نمک اضافه کنید. مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و حفره‌ای وسط آن ایجاد کنید. روغن‌زیتون را داخل حفره ریخته و فلفل پاپریکا جعفری و گوجه را روی آن بریزید و سرو نمایید.

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن