
مجله ایدهوآموزش دیفرمگ– سفرنامه غذا ؛ کشور کرواسی – این غذای دوست داشتنی به راحتی روی سیخ کباب گردان باربیکیو آماده می شود. نکته ای که تونکی، آشپز این غذا برای ماندن گوشت و کهنه شدن آن انجام می دهد، بسیار جالب است. این کار باعث می شود غذا طعم غنی تر و خوشمزه تری داشته باشد. زمانی که گوشت چند روزی در یخچال ماند و کهنه شد، نيم ساعت زودتر آن را بیرون بیاورید تا کمی گرم شود و ناگهان روی آتش داغ باربیکیو قرار نگیرد.
مواد لازم برای تهیه ران بره بریان:
یکدنده کامل به همراه با لایه چربی روی آن به (قصاب بگویید چربی روی گوش را نگیرد) |
شاخههای رزماری چند تکه شده |
نمک دریایی به مقدار کافی |
دنده بره را روی یک سینی مشبک فلزی گذاشته و چند روز قبل از اینکه بخواهید آن را استفاده کنید آن را بدون هیچ پوششی در یخچال قرار دهید سپس گوشت آماده شده برش های نه چندان عمیقی روی لایه چربی ایجاد کنید و ساقه های رزماری را داخل شکاف فرو كنيد.
بگذارید سر ساقه ها بیرون باشد. سپس کمی نمک دریایی روی گوشت مالش دهید. بره را روی حرارت بسیار زیاد باربیکیو با استفاده از سیخ گردان کباب کنید تا کمی خودش را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانی که میخواهید آن را کباب کنید (بسته به ذائقه شما دارد که گوشت آبدار ترین میخواهید یا اینکه کاملا برشته باشد) در پایان گوشت را برش زده و آن را با سبزیجات کباب شده سرو کنید.
