UA-118641233-1
ترکیه

یوقورتلو هاووک

بورانی هویج

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا– کشور ترکیه-بورانی هویج دستور غذا از اسما کوروغلو

غذایی رنگارنگ ساده و عالی به عنوان بخشی از بورانی های مختلف.

به اندازه 3 فنجان بوران

مواد لازم برای بورانی هویج:

 ۶ تا ۷ عدد هویج رنده شده
 روغن زیتون به مقدار لازم
 ۲۰۰ گرم ماست چکیده
 یک حبه سیر له شده
 کمی نمک
زیتون سیاه به مقدار لازم

ترکیه: در آغاز غذا به آشپز بگویید: «الین ساقلیک! یعنی دستت سلامت باشه!»

یوقورتلو هاووک- بورانی هویج
یوقورتلو هاووک- بورانی هویج

 هویج را همراه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون درون یک تابه کمی تفت بدهید تا زمانی که نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و بعد هویج سرخ شده را به ماست اضافه نمایید. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدن با قاشق مواد را مانند اسکوپ بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی روغن زیتون روی آن تزئین کنید.


منبع
متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن