تایلند

گای پد گراپرو

خوراک مرغ و ریحان بازل سرخ شده؛غذای تایلند

تنها زمانی ارزش نمک را درک می‌کنیم که سوپ بی‌مزه باشد. (جمله تایلندی)

مناسب 4 نفر

غذای تایلند (دستور غذا از راشدا ماهامونچیر)

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور تایلند این غذا یکی از خوراک های محبوب تایلندی‌هاست که اغلب آن را برای صبحانه همراه با تخم‌مرغی که در روغن زیاد سرخ شده و روی خوراک مرغ قرار می‌گیرد. سفارش می‌دهند.

مواد لازم برای تهیه مرغ سرخ شده:

10 تا 12 عدد حبه سیر ورقه شده
10 عدد فلفل چیلی بلند قرمز ورقه شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
500 گرم فیله ران مرغ ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سس صدف
یک قاشق چایخوری سس سویا
یک قاشق چایخوری سس ماهی
اندکی فلفل سفید
یک عدد پیاز کوچک خرد شده، و 2 عدد پیازچه به قطعات 3 سانتیمتری خرد شده
1تا 2 عدد فلفل چیلی قرمز بلند اضافه نازک ورقه شده
2 تا 3 قاشق غذاخوری عصاره مرغ
کمی برگ ریحان
گای پد گراپرو
گای پد گراپرو

مواد لازم برای تهیه نیمرو:

125 میلی لیتر روغن نباتی
4 عدد تخم‌مرغ شکسته شده درون یک کاسه (بدون هم زدن)

فلفل چیلی را همراه با سیر در هاون بریزید و آنقدر آنها را بکوبید تا به صورت یک خمیر در بیایند. تابه گودی را روی حرارت بگذارید تا آنقدر داغ شود که فلز آن شروع به دود کردن کند. بعد روغن را درون تابه ریخته و بچرخانید تا همه جای آن چرب شود.

فلفل و سیر کوبیده شده را داخل تابه بریزید و به مدت 15 تا 20 ثانیه سریع تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا زمانیکه رنگ مرغ تغییر کند.

در مرحله بعد سس ماهی، سس صدف و سویا سس را همراه با فلفل، پیاز، پیازچه و چیلی اضافه به مواد بیافزایید. به سرخ کردن و هم زدن مواد ادامه دهید تا مرغ کاملاً بپزد و بعد عصاره مرغ را اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن عصاره مرغ، حرارت را خاموش کنید و برگ‌های ریحان را درون غذا بریزید و بلافاصله آن را در ظرف مناسب سرو کنید.

خوراک مرغ و ریحان بازل سرخ شده؛غذای تایلند
خوراک مرغ و ریحان بازل سرخ شده؛غذای تایلند

برای سرخ کردن تخم‌مرغ‌ها، تابه را تمیز کنید و روغن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد، به آرامی تخم‎‌مرغ‌ها را درون تابه بریزید. مراقب باشید زیرا تخم‌مرغ‌ها شروع به پف کردن و پاشیدن روغن می‌کنند. آنها را سرخ کنید تا روی تخم‌مرغ‌ها کاملاً طلایی شود. (دقت کنید نباید از هم جدا شوند.) بعد با یک کفگیر سوراخ‌دار آنها را بردارید تا روغن اضافی‌شان نیز گرفته شود و روی خوراک مرغ سرخ شده قرار دهید.

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن