اسپانیاملل2

گازپاچوی اندلس

سوپ اسپانیایی (آب دوغ خیار اسپانیایی)

«واموس کن اِل آروز» یعنی می‌خواهیم برنج آماده کنیم. این جمله به این معناست که زمانی که برنج آماده می‌شود، شام هم حاضر خواهد بود، پس بهتر است همه آماده باشند!

مناسب 8 نفر

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور اسپانیا-یک نوع سوپ سرد سنتی است. این مخلوط را میتوان از شب قبل در یخچال قرار داد و درست قبل از بذیرایی آن را پوره کرد.

گازپاچوی اندلس
گازپاچوی اندلس

مواد لازم برای تهیه سوپ گازپاچو:

2 لیتر آب
250 میلی لیتر سرکه سفید
125 میلی لیتر روغن زیتون
نان پنه دی کاسا، بیات یک روزه، رو به سفت جدا شده، درشت خرد شده(پودر نان خشک)
2 حبه سیر خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
5 تا 6 عدد گوجه فرنگی ، متوسط قرمز، پوست کنده درشت خرد شده
یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز دانه گرفته درشت خرد شده
یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز دانه گرفته شده، درشت خرد شده
یک عدد خیار بزرگ پوست کنده ( نیمی از پوست را باقی بگذارید تا مزه ی تیشتری به غذا بدهد، درشت خرد شده
3 قاشق غذاخوری نمک

ما یعات را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید؛ نان، سیر و سبزیجات را به آن اضافه نموده با دست هم بزنید. سپس نمک را بیافزایید. روی کاسه را پوشانده و در یخچال قرار دهید. قبل از سرو مواد را در مخلوط کن بریزید و از صافی بگذرانید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن