ترکیه

کیز گوزلی

بورانی لبو-دستورغذا از اسمإ کوروغلو

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا– کشور ترکیه-جای تعجبی ندارد که قهرمان این بورانی همان لبو است، زیرا با آن قرمز زیبا و مزه شیرینش به بهترین شکل با ماست نرم و لطیف ترکیب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه بورانی لبو:

3 عدد لبو
200 گرم ماست چکیده
یک حبه سیر ، له شده
کمی نمک
روغن زیتون به مقدار لازم

ابتدا لبوها را بجوشانید. سپس  آنها را مدتی داخل فر بپزید تا نرم شوند. بعد از اینکه آب لبوها خنک شدند، آنها را پوست گرفته و به 4 قسمت تقسیم کنید و با غذاساز یا مخلوط‌‌کن خوب خرد کنید.

ماست را با سیرو نمک خوب مخلوط کنید و لبوی له شده را به ماست اضافه کنید. بعد از اینکه خوب باهم مخلوط شدند، با قاشق مواد را مانند اسکوپ بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی روغن زیتون روی آن را تزیین کنید.


منبع
کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن