ایران

کشک بادمجان مجلسی

بادمجان سرخ شده با سس کشک

مجله ایده و آموزش دیفرمگ- غذای ایرانی؛ این خوراک هرروز صبح در خانه‌های ایرانی برای ناهار آماده می‌شود. آوای شکستن گردو و عطر نعنا داغ برای تزیین این غذا در محله‌های ایرانی می‌پیچد. سس نمکین کشک درواقع نتیجه تخمیر یک فرایند فرعی هنگام ساخت پنیر است و در فروشگاه‌های خاورمیانه عرضه می‌شود. مزه‌ی قویی دارد که شبیه به پنیر فتای مایع است و همراه با بادمجان طلایی‌رنگ و نعنا خشک تفت‌داده بسیار زیباست.

کشک
کشک

مواد لازم برای تهیه مشک بادمجان:

روغن‌زیتون
۴ عدد بادمجان پوست‌کنده و ریز خردشده
یک عدد پیاز ، ریز خردشده
یک قاشق چای‌خوری سر پر زردچوبه
۳ حبه سیر، ریز خردشده
۲ قاشق غذاخوری کشک
۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک
نمک و فلفل
گردوی نیم کوب
برگ جعفری خردشده

طرز تهیه:

کشک بادمجان
مواد لازم کشک بادمجان م

۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب کاملاً داغ کنید و بادمجان‌ها را سرخ‌کنید تا نرم و طلایی شوند.

روی دستمال‌کاغذی مخصوص آشپزخانه روغن اضافی آن را بگیرید.

پیازها را اضافه کنید و کمی روغن بیشتر به آن‌ها را حرارت دهید تا شفاف شوند. سپس زردچوبه را به آن بی افزایید. پیازها را یک سمت ماهیتابه جمع کنید و سیر را درون روغن بریزید و در آن‌ها را تفت دهید تا بوی آن کاملاً به مشام برسد.

در سمت دیگر ماهیتابه سیرها را جمع کنید، تابه را از روی حرارت بردارید و نعناع خشک را داخل ماهیتابه بریزید و با باقیمانده حرارت آن را تفت دهید.

بادمجان‌ها را در ظرفی خوب له کنید. مقدار کمی روغن در تابه ریخته و بادمجان، کشک، مقدار بیشتر پیاز سیر و نعناع داغ (کمی برای تزیین کنار بگذاریم) و نمک و فلفل را در آن بریزید.

درحالی‌که همه مواد را در هم می‌زنید، آن‌ها را گرم‌کنید.

این مخلوط را به یک‌کاسه منتقل کنید و با باقیمانده سیر و پیاز و نعناع داغ روی آن را تزیین نمایید. در انتها، روی کشک‌بادمجان را گردو و جعفری ساطوری شده بپاشید.

۳ تا ۴ فنجان

چند عکس ایده تزیین کشک بادمجان

تزیین کشک بادمجان
کشک بادمجان

 

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن