لبنانیملل

کافتا

غذای لبنانی (دستور غذا از فوآد سید)

به تمام مواد اولیه غذاها احترام بگذارید، آنها برکتند و ارزشمند.

مناسب 10 تا 12 نفر

غذای لبنانی
غذای لبنانی

این سیخ‌های گوشت ریز شده شبیه سوسیس‌های کاملاً دستی هستند و درست کردنشان به طرز باورنکردنی ساده است. مطمئن شوید که باکیفیت‌ترین گوشت گوساله و گاو چرخ شده را خریداری کرده‌اید، یا حتی بهتر از آن، می‌توانید گوشت را خودتان چرخ کنید.

اگر سیخ فلزی در اختیار ندارید می‌توانید مخلوط مواد را به شکل گرد درآورید. تهیه کافتا در کباب‌پز، ماهیتابه یا فر عالی خواهد شد. خیلی عالی!

مواد لازم برای تهیه کافتا:

 

یک پیمانه برگ جعفری تازه، ریز خرد شده
500 گرم گوشت گوساله، ریز شده
500 گرم گوشت گاو، ریز شده
یک عدد پیاز بزرگ، بسیار ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سفید آسیاب شده
نان تخت (پیتا) برای سرو، به مقدار کافی
سالاد تبوله برای سرو

همه مواد لازم را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته و برای مخلوط کردن از دست‌هایتان استفاده کنید، آنها را ورز دهید تا نرم شوند.

دست‌هایتان را با آب مرطوب کنید و مواد را دور سیخ‌های فلزی بپیچید. آنها را کباب کنید تا به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآمده و کاملاً پخته شوند.

کافتا
کافتا

برای سرو، نان را باز کرده و با تبوله پر کنید. یک کافتا روی آن گذاشته و همانطور که دستتان را محکم روی نان گذاشته‌اید، سیخ را بیرون بکشید. تکه‌هایی از نان را جدا کرده و با آن کمی کافتا و تبوله لقمه کنید.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن