اندونزیملل

کاری آیام(کاری مرغ)

غذای اندونزی

این خوراک کاری لطیف با تلئلوی رنگ زرد زیبایش غذایی است که می‌توانید برای یک شام معمولی آن را در نظر بگیرید یا دوستان خود را در یک مهمانی شام شگفت زده کنید.

غذا مناسب بر ای 8 نفر

مواد لازم برای تهیه کاری مرغ:

100 گرم فلفل چیلی قرمز متوسط، دانه گرفته
100 گرم پیاز، درشت خرد شده
25 گرم حبه سیر
40 گرم زردچوبه
15 گرم زنجبیل، ورق شده
روغن نباتی، به مقدار لازم
یک لیتر شیر نارگیل
2 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
2 قاشق چایخوری دانه گشنیز، آسیاب شده
یک قاشق چایخوری دانه شنبلیله، برشته و آسیاب شده
یک چوب دارچین
یک قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
5 دانه هل
یک قاشق غذاخوری نمک
نصف فنجان یا 75 گرم شکر
1/5 کیلوگرم ران مرغ، به اندازه‌های لقمه‌ای خرد شده
500 گرم سیب‌زمینی، پوست گرفته شده و نگین خرد شده
پیاز داغ

فلفل چیلی، پیاز، سیر، زردچوبه، زنجبیل و 2 قاشق غذاخوری روغن را در هاون یا غذاساز باهم مخلوط کنید تا خمیر یکدست حاصل شود.

کاری آیام(کاری مرغ)
کاری آیام(کاری مرغ)

کمی روغن را در ماهیتابه داغ کنید و ترکیب به دست آمده را آنقدر تفت بدهید تا رنگش به تدریج تیره شود. باقی مواد به جز تکه‌های مرغ، سیب‌زمینی و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید.سبس مرغ را همراه با سیب‌زمینی اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بجوشند یعنی تا زمانی که مرغ و سیب‌زمینی بپزند. اگر سس غذا پیش از حد سفت بود، با کمی آب آن را رقیق کنید.

در پایان غذا را با پیاز داغ تزئین کرده و سرو نمایید.

منبع: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن