پرتغال

چانفانا

غذای کشور پرتغال

همانی را بپزید که مایلید بخورید، در این صورت غذا بی‌نهایت خوشمزه خواهد شد.

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا کشورپرتغال— دستور غذا از سیدالیا رندریو. نام غذا چانفانا.

مناسب 6 تا 8 نفر

چانفانا

نوعی پخت گوشت گوسفند است که آن را در آب انگور و پاپریکا خوابانده و سپس به آرامی می‌پزیم. بسیار لذیذ و آبدار است، کافیست ظرف مناسب را پیدا کنید، در همان ظرف گوشت را خوابانده، پخته و سرو نمایید. چه چیزی آسان‌تر از این؟! همراه با سیب‌زمینی‌های تازه و آب‌پز شده با پوست صرف شود.

مواد لازم برای تهیه چانفانا:

یک عدد پیاز خرد شده

یک بوته سیر درشت حبه شده و پوست گرفته

3 کیلو گوشت کتف گوسفند، چربی گرفته و خرد شده
سنگ نمک
فلفل سفید
برگ بو خشک
پاپریکای شیرین
آب انگور (به حدی که روی موارد را بپوشاند)
80 میلی‌لیتر روغن زیتون
یک دسته جعفری

پیازها را کف قابلمه بزرگی پخش کنید و سیر و تکه‌های گوشت را اضافه کنید. سنگ نمک را روی غذا بپاشید، فلفل سفید، برگ بو و یک قاشق چای‌خوری پاپریکا را بیافزایید. به همین ترتیب لایه به لایه مواد را بچینید، تا تمام گوشت‌ها را در ظرف قرار دهید.

بعد آب انگور را روی غذا بریزید تا گوشت‌ها را کاملاً بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و بگذارید به مدت 4 ساعت خارج از یخچال بماند.

چانفانا
چانفانا

فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر حجم مایعات غذا کم شده و گوشت از زیر مایع خارج شده بود، دوباره آب انگور اضافه کنید.

کمی روغن زیتون روی مواد ریخته و روی ظرف را با فویل کاملاً بپوشانید. به مدت 45 دقیقه غذا را بپزید و بعد حرارت را تا 180 درجه سانتیگراد کم کنیدو به مدت 2 ساعت دیگر بپزید.

نوشِ جان!

برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن