تایلنددسر

پودینگ برنج سیاه چسبناک

دستور از پاچارین جانتراکول

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور تایلند-این پودینگ دسری بسیار دوست داشتنی است که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. اگر می‌خواهید دسر شما واقعا طعمی اصیل و تایلندی داشته باشد سعی کنید خودتان نارگیل تازه را رنده و خرد کنید.

مناسب ۴ تا ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج

۲ فنجان برنج سیاه چسبناک
۱/۲۵ لیتر آب
۴۴۰ گرم (۲فنجان) شکر

 

مواد لازم برای تهیه کرم شیرین نارگیل

۲۵۰ میلی لیتر کرم نارگیل
۲ قاشق چای خوری آرد برنج
یک دوم قاشق چای خوری نمک
۱ پنسه (سرانگشت) شکر

 

مواد لازم برای تهیه نارگیل کاراملی 

۲ فنجان نارگیل تازه رنده شده (یا پودر نارگیل خشک)
۲۰۰ گرم (یک فنجان) شکر قهوه ای

 

طرزتهیه:

برنج را بشویید و همراه با آب درون قابلمه بریزید. بگذارید روی حرارت آهسته بجوشد تا زمانی که دانه‌های آن نرم ‌شوند و بیشتر مقدار آب جذب شده باشد. در این مرحله شکر را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا زمانی که شکر حل شود.

در همین فاصله می توانید کرم نارگیل را آماده کنید.

مواد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و با شعله ملایم به جوش بیاورید سپس از روی حرارت بردارید. آرد برنج موجود در این ترکیب کرم را سفت میکند. برای درست کردن نارگیل کاراملی ،نارگیل رنده شده را همراه با شکر و کمی آب در قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا ترکیب سفید به دست آید.

برنج  آماده شده را داخل یک کاسه ریخته و روی آن کرم نارگیل و نارگیل کاراملی شده بریزید.

برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن