ایتالیا

پانزانلا (سالاد نان ایتالیایی)

دستور غذا از گرازیلا آلسی

مجله ایده و آموزش دیفرمگغذای ایتالیایی-هیچ‌چیزی در یک آشپزخانه ایتالیایی هدر نمی‌رود. این سالاد با نان بیات درست می‌شود که طعم و عطر سس را هنگامی‌که بافتی ترد و برشته پیدا می‌کند به خود جذب می‌کند و به طرز شگفت‌انگیزی خوشمزه است. مخصوصاً اگر از نان خوبی استفاده کنید. نان چیاباتای مرغوب باید سطح بیرونی برشته و سفتی داشته باشد و داخلش خیلی خمیری و توخالی نباشد.

گای گراسی، آشپز ایتالیایی : «شروع طبخ هر غذا با پیاز، سیر و روغن است.»

مناسب 6 نفر

پانزانلا
پانزانلا

مواد لازم برای تهیه پانزانلا:

نان چیاباتای بیات، بدون لایه بیرونی، به‌صورت مکعبی خردشده
300 میلی‌لیتر روغن‌زیتون خالص بودار
100 میلی‌لیتر سرکه بالزامیک
یک حبه سیر له‌شده
5 عدد گوجه‌فرنگی رسیده، درشت خردشده
یک عدد پیاز قرمز کوچک، ریز خردشده
نصف یک دسته ریحان بازل
نمک و فلفل به مقدار کافی
پانزانلا (سالاد نان ایتالیایی)
نان ایتالیایی

نان را در فر داغ بپزید تا طلایی و خشک شود. اجازه دهید تا نان خنک شود.

روغن، سرکه و سیر را درون یک‌کاسه ریخته، نان را اضافه کرده و آن‌ها را باهم مخلوط‌کنید. گوجه‌فرنگی و پیاز را اضافه کنید و برگ‌های ریحان بازل را در آن تکه‌تکه کنید. دوباره مواد را هم بزنید. چاشنی اضافه کنید تا خوش‌طعم شود و بلافاصله سرو کنید.

پانزانلا (سالاد نان ایتالیایی)
پانزانلا (سالاد نان ایتالیایی)
منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن