مللهند

پالاک پنیر

تکه‌های پنیر کوتیج در پوره اسفناج

دستور غذا از دیزی رَجان

مجله ایده و آموزش دیفرمگ – سفرنامه غذا؛ من خیلی مشتاق بودم طرز تهیه این غذای زیبای سبزرنگ و چگونگی محفوظ ماندن رنگ خوش آن را یاد بگیرم. (اسفناج را آبپز کرده، به صورت پوره در می‌آورند و در مرحله آخر اندکی می‌پزند.) به جای پوره‌ کردن، می‌توانید اسفناج را ریز خرد کنید تا ترکیپ آن در پلاک پنیر، محسوس‌تر باشد. در کشور هند بیشتر به این صورت سرو می‌شود. همچنین می‌توان به جای اسفناج تازه از اسفناج منجمد استفاده کنید که از قبل خرد شده است! پنیر (پنیر سفت کوتیج هندی) را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پلاک پنیر:

2دسته اسفناج، برگ‌ها جدا شده
2 قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
یک تکه 2 سانتی‌متری زنجبیل، خرد شده
6 حبه سیر، خرد شده
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
200 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده، تازه یا کنسروی
نمک به میزان لازم
225 گرم پنیر، مکعبی خرد شده
یک قاشق چایخوری برگ خشک شده شنبلیله
ادویه گرام ماسالا به میزان لازم
یک قاشق غذاخوری خامه پرچرب غلیظ
پالاک پنیر
پالاک پنیر

اسفناج‌ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه داخل آب جوش پخته و سپس بلافاصله در آب سرد بیاندازید. آن را آبکش کرده و خشک کنید. به صورت پوره درآورید تا کاملا نرم شوند.

روغن را در ماهیتابه داغ کنید. زنجبیل، تخمه زیره سبز، سیر و پیاز را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در بیایند. گوجه‌فرنگی‌ها را ریخته و آنقدر بپزید تا به صورت خمیری نرم در بیایند. مخلوط به دست آمده را با پوره اسفناج و نمک هم بزنید. پنیر‌ها را اضافه کرده و بپزید. در پایان، برگ خشک شنبلیله، خامه و ادویه گرام ماسالا را اضافه کنید.

مناسب 4 نفر

برچسب ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن