ایتالیاملل

پاستای فتوچینی ناپولتانا

غذای ایتالیایی

این غذا بسیار ساده است و اگر فوت و فن آن را بلد باشید، آسانتر هم میشود. سیر ها را حلقه حلقه برش بزنید. گوجه فرنگی کنسروی را با دست له کنید و ریحان را تکه تکه کنید و از درست کردن این غذای خوشمزه و خوش عطر لذت ببرید.

مناسب برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه فتوچینی ناپولتانا ایتالیایی:

روغن زیتون به مقدار کافی
2 حبه سیر، ریز خرد شده
2 عدد پیاز، ریز خرد شده
800 گرم گوجه‌فرنگی کنسرو شده
500 گرم پاستای فتوچینی
6 برگ بزرگ ریحان
پاستا
پاستا

100 میلی‌لیتر از روغن زیتون را در یک ماهیتابه چدنی گرم کنید، سیر و پیاز را اضافه نمایید، کمی آنها را سرخ کنید و در همان زمان، کنسرو گوجه‌فرنگی‌ها را در یک کاسه خالی کنید و با دستانتان آنها را له کنید. آنها را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آرام بپزید.

پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش و کمی نمک، طبق دستور روی بسته پاستا بپزید. سپس آن را آبکش کرده و به ظرف برگردانید. نصف سس را به پاستا اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت نیاز سس بیشتری اضافه کنید، اما دقت کنید که بیش از حد سس نریزید. سس فقط باید روی پاستا را بپوشاند.

برگ‌های ریحان را با دست تکه تکه کرده و داخل پاستا بریزید، برای طعم بهتر به آن چاشنی نمک و فلفل بزنید، کمی روغن زیتون روی آن بریزید و به آرامی دوباره مواد را در ظرف تکان دهید تا به خوبی سس و روغن زیتون به همه مواد آغشته شوند.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن