UA-118641233-1
لبنانی

هوموس (دسر لبنانی)

حمص دستور غذا از گرگ مالوف

مجله ایده و آموزش دیفرمگ– سفرنامه غذا، کشور لبنان یک دسر سنتی و در حقیقت نوعی سس که تقریباً هرروز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود راز آن در این است که نخود آن‌قدر بپزد تا کاملاً نرم شود اگر می‌توانید به دنبال نخودهای مرغوبی به گردید که دیرپز یا ناپز نباشند.

حدود ۴ پیمانه

مواد لازم برای تهیه هوموس

۵۰۰ گرم نخود خشک
 ۲ قاشق غذاخوری جوش‌شیرین
 یک و نیم قاشق غذاخوری ارده
 یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو
 ۱ تا ۲ حبه سیر
 ۲ قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق غذاخوری روغن‌زیتون خالص
 یک قاشق چای‌خوری پاپریکای شیرین
 مقداری برگ جعفری کاملاً خردشده

یک روز پیش از تهیه هوموس نخودها را در یک ظرف بزرگ ریخته و تا ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر یا بیشتر روی آن آب سرد بریزید جوش‌شیرین را به آن اضافه کرده و بگذارید یک‌شب بماند.

نخود
حمص(دسر لبنانی)

روز بعد نخودها را بشویید و آبکش نمایید. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه ریخته و آب بیشتری در آن بریزید آن را به جوش آورده و بگذارید به مدت یک تا دو ساعت به‌آرامی بجوشد تا نخودها نرم شده و از پوست خود جدا شوند.

سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند نخودها داخل مخلوط‌کن ریخته و مخلوط‌کنید تا هنگامی‌که نرم و غلیظ شوند.

سپس ارده، آب‌لیمو، سیر و نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مخلوط نرمی به دست آید.

مواد را به یک ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و حفره‌ای وسط آن ایجاد کنید روغن‌زیتون را داخل حفره ریسه و فلفل پاپریکا و جعفری را روی هوس بپاشید و سرو نمایید.

هوموس (دسر لبنانی)
هوموس (دسر لبنانی)

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن