UA-118641233-1
جزیره مالتملل

هابز بیز زت(ساندویچ باز)

غذای جزیره مالت

بهترین و محبوب‌ترین اسنک مالتی‌ها، ساندویچ روبازی است که با کانسروا(رب گوجه فرنگی شیرین) به طور افراطی مصرف میشود و بهترین مواد غذایی مدیترانه‌ای را روی آن قرار می‌دهند. شِین علاقه خاصی به ماهی کولی ساده که در سرکه خوابانده شده را دارد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ باز:

تکه‌های نان برشته
مقداری رب گوجه مالتی
ماهی کولی ساده یا ماهی تن کنسرو شده
نمک دریا و فلفل سیاه، تازه آسیاب شده به مقدار کافی
مقداری برگ جعفری
مقداری روغن زیتون
ساندویچ باز
ساندویچ باز

سس کانسروا را روی نان بمالید. سپس ماهی کولی یا تن را اضافه کنید. برای طعم بهتر، کمی نمک و فلفل و جعفری روی آن بپاشید و سخاوتمندانه مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و از خوردن این ساندویچ لذت ببرید.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن