UA-118641233-1
ملل2ویتنام

نوک چام

سس ویتنامی

آیین سنتی برای دختران جوان این است که یاد بگیرند چگونه مواد نوک چام را باهم مخلوط کنند، اگر دانه‌های چیلی روی سطح سس شناور نشوند، شانس تحت تأثیر قرار دادن مادر شوهر آینده شان بسیار کم خواهد بود

به اندازه 1/2 فنجان

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور ویتنام، نوک چام یکی از سس‌های اصلی در غذا‌های ویتنامی به شمار می‌رود که به عنوان چاشته (طعم‌دهنده) یا سس سالاد و غذا‌های متنوع دیگری استفاده می‌شود.

سس ویتنامی
سس ویتنامی

مواد لازم برای تهیه نوک چام:

یک حبه سیر
3 عدد فلفل چیلی قرمز کوچک
140 میلی‌لیتر سس ماهی
130 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری آب
آب یک عدد لیمو ترش

 

سیر را همراه با چیلی  در هاون بکوبید تا خمیر یکدست حاصل شود. سپس سس ماهی را همراه با شکر، آب و آب لیمو در یک کاسه مخلوط کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا شکر حل بشود. سپس سیر و چیلی را به این مواد اضافه کنید. دانه‌های فلفل باید روی سطح مایع شناور باشند.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن