مالزیملل

ناسی لماک (برنج نارگیل)

غذای مالزیایی

در مالزی، ذائقه‌ها با صداهای مختلف به هوس می‌افتند.

مثلاً صدای زنگوله یک گاو، نشاندهنده دستفروش سیاری است که غذایی به نام پولوت هیتام (برنج سیاه با نارگیل شیرین) می‌فروشد،

صدای بوق برای لاکسا است، زنگ دوچرخه برای ساتای، فریاد یک زن فروشنده برای کوئه‌نونیا (شیرینی آرد برنجی)،…

ناسی لماک به عنوان غدای ملی مالزی شناخته شده و همراه ایکان بیلیس، مغز خشکبار بو داده، تخم‌مرغ آب‌پز و سامبال‌های پر ادویه سرو می‌شود. ناسی لماک، لذیذ  و خوش‌عطر است و همراهی عالی برای خوراک رندانگ گوشت گاو محسوب می‌شود. من بعد از آموختن دستور تهیه این غذا هیچگاه برنج ساده به روش قدیمی  نمی‌پزم. اگر پلوپز دارید می‌توانید این غذا را درون آن بپزید.

مواد لازم برای تهیه ناسی لماک:

3 پیمانه برنج دانه بلند
200 میلی‌لیتر شیر نارگیل
200 میلی‌لیتر آب
2 سانتیمتر از یک تکه زنجبیل، کوبیده شده
یک عدد برگ پاندان، شکسته شده  و گره خورده
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
برنج نارگیل
برنج نارگیل

برنج را دوبار شسته و آبکش کنید. برنج را با بقیه مواد درون یک قابلمه ریخته درب آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه به جوش آمد بگذارید به آرامی بجوشد تا مایع آن بخار شود ( این کار حدود 15 دقیقه طول می‌کشد.) آنها را از روی حرارت بردارید و با درپوش بسته به مدت 5 دقیقه قبل از سرو، کنار بگذارید.

برگرفته از کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن