پاکستانملل2

مَنتو

غذای پاکستانی

همیشه پیاز را در هر غذایی که می‌خواهید بریزید، برشته و طلایی کنید تا اساس یک طعم خوش را به غذا ببخشید.

به تعداد 40 عدد منتو

مجله ایده و آموزش دیفرمگ- سفرنامه غذا، کشور پاکستان-بقچه‌های خمیری کوچک و زیبایی که پیش غذا و یا غذای سبک لذیذی هستند و جزو گروه دامپلینگ‌ها شناخته می‌شوند. درست کردنشان ساده است و بچه‌ها هم آنها را دوست دارند. باسیل (سرآشپز) در پاکستان با این غذا بزرگ شده و در استرالیا دستور این غذا را با استفاده از ورقه‌های آماده وانتان تغییر داده است. همراه نعناع و جعفری سرو می‌شوند، اما گاهی هم در کنار آن «دال» می‌گذارند.

مَنتو
مَنتو

مواد لازم مَنتو:

3 قاشق غذاخوری روغن نباتی یاگی
500 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
4 عدد پیاز خرد شده
2 قاشق چایخوری سیر، ریز خردشده
نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل
نصف قاشق چایخوری نمک
40 عدد ورقه وانتان (مربع‌های سفید)
ماست طبیعی
برگ جعفری خرد شده

روغن نباتی را گرم کرده و گوشت چرخ‌کرده را در آن بریزید. روی حرارت کم، گوشت را سرخ کنید تا قهوه‌ای شود، آنقدر تفت دهید تا گوشت به شکل گلوله‌های کوچک درآید. پیاز را افزودهن و هم بزنید تا شفاف شود. سیر و فلفل و ادویه را اضافه نموده و به مدت 3 دقیقه غذا را هم بزنید.

مخلوط را در یک کاسه بریزید تا خنک شود. یک قاشق پر از مخلوط گوشت را وسط یک ورق وانتان ریخته و اطراف خمیر را با کمی آب خیس کنید و گوشه‌های مخالف را به هم بچسبانید. بااین کار یک بقچه بدست می‎‌آید. همه را به همین ترتیب درست کنید.

منتوها را در یک بخارپز گذاشته و به مدت 10 دقیقه بپزید. دقت کنید که به هم نچسبند. روی هر منتو را کمی ماست ریخته و جعفری خرد شده بپاشید.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن