UA-118641233-1
برزیل

موکوئِه کا د‌ِپی

غذای برزیلی

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذاغذای برزیل-این غذا یک خوراک دریایی عالی به تازگی طعم لیمو‌ترش و لطافت روغن خرمای قرمز می‌باشد که یکی از غذاهای محبوب برزیلی‌هاست.

مناسب 4 تا 6 نفر

مواد لازم برای تهیه موکوئِه کا دِپی:

یک کیلوگرم فیله ماهی یا میگوی بدون پوست و یا ترکیبی از هردو

آب دوعدد لیمو ترش، به علاوه مقداری بیشتر برای سرو غذا

2
حبه سیر ، خرد شده

یک عدد پیاز ، خلال شده

یک قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده

5
فلفل چیلی بلند، خرد شده

یک فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی شده

5 عدد گوجه فرنگی، ریز شده

روغن زیتون به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی

250
میلی‌لیتر عصاره ماهی

یک دسته گشنیز، خرد شده (مقداری را نیز برای نزئین نگاه دارید)

چند عدد پیازچه، ریز حلقه شده برای تزئین

120
میلی‌لیتر روغن خرمای قرمز (دلخواه)

فیله‌های ماهی را با برش استیکی آن را دو قسمت کرده و آنها را با نیمی از سیر، حداقل برای 30 دقیقه همراه با لیمو ترش مزه‌دار کنید.

در صورت به کار بردن میگو، آنها‌را کامل و درسته استفاده کنید. در یک ماهیتابه بزرگ، باقی سیر، پیاز، زنجبیل، فلفل چیلی، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را در روغن زیتون تفت بدهید تا زمانی که یکی شده و غلظت یک سس را پیدا کنند. مزه آن را بچسید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

عصاره ماهی یا سبزیجات را همراه با ماهی اضافه کنید و با حرارت ملایم طبخ کنید تا خوب مغز پخت شوند. اگر از ترکیب ماهی و میگو استفاده می‌کنید، میگو را دیرتر اضافه کنید زیرا آنها نیاز به پخت کمتری دارند.

دوباره نمک و فلفل غذارا تنظیم کنید و در مرحله بعد گشنیز خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید. حالا غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و روی آن آب کمی لیمو ترش بچکانید.

برای تزئین از پیازچه و برگ‌های گشنیز استفاده کنید و در نهایت روی غذا روغن خرما بریزید ( دلخواه). می‌توانید این غذا را با برنج سرو نمایید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن