سنگاپور

ماهی آسام (ماهی با تمبرهندی)

دستور غذا از چویی لی لاک

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا– کشور سنگاپور؛این سس ترش  که پایه آن تمبرهندی است با افزودن مقدار زیادی پیاز، شیرین و ملس می‌شود و برای ماهی مانند «ماکارل» بسیار مناسب است. این ماهی را در مخلوط آرد و کمی زردچوبه فرو برده، سپس سرخ  کرده و سس را به آن اضافه کنید. غذای فوق العاده‌ای برای جشن‌هاست.

سنگاپوری‌ها می‌گویند: «آنقدر خرید کنید که دستتون جا نداشته باشه و آنقدر بخورید تا بترکید!»

مناسب 2 دو نفر

مواد لازم برای تهیه «رمپا» (خمیر فلفل):

10 عدد پیاز کوچک
2 عدد چیلی قرمز بلند
1/2 بوته سیر، پوست‌کنده
1/5 سانتیمتر زنجبیل تازه
1/2 قاشق چای‌خوری خمیر میگو، تفت‌داده شده

مواد لازم برای تهیه ماهی آسام:

1 1/2 قاشق چای‌خوری خمیر تمبرهندی
500 میلی‌لیتر آب
400 تا 500 گرم تکه‌های کلفت ماهی ماکرل اسپانیایی (یا هرماهی چرب دیگری)
آرد ساده
زردچوبه
روغن
یک ساقه لمون گراس کوبیده
2 عدد گوجه‌فرنگی، پوست‌کنده و چهارقاچ شده
2 عدد چیلی قرمز بلند، از طول دونیم شده و دانه گرفته
2 عدد چیلی سبز بلند، از طول دونیم شده و دانه گرفته
شکر
نمک

طرز تهیه:

مواد «رمپا» را در یک هاون بکوبید تا خمیری به‌دست آید. تمبرهندی را در کمی آب ریخته و بگذارید نرم شود و بعد آن را آبکش کنید. زردچوبه را با آرد مخلوط کنید و تکه‌های ماهی را در این آرد فرو ببرید.

در ماهیتابه دیگری روعن روغن را داغ کرده و خمیر «رمپا» را در آن تفت دهید تا عطر آن بلند شود. لمون گراس ، چیلی‌ها، گوجه فرنگی و سس تمبرهندی را داخلی آن ریخته و به جوش بیاورید.

شکر و نمک به مقدار کافی اضافه کنید. مزه آن باید مخلوطی از تند، شیرین، ترش و کمی نمکین باشد. ماهی سرخ شده را به این سس افزوده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن