آمریکاملل2

مافین نان ذرت

غذای آمریکایی

زمانی که می‌توانید کاسنی را از باغچه بچینید، هیچ‌گاه آن را نخرید!

به تعداد 12 عدد مافین

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشورآمریکا، اوه! این مافین‌ها چقدر خوشمزه هستند، در جنوب این نان‌ها را به صورت روزانه درست می‌کنند. مادر بزرگ ویکتور، دانه‌های زرت را به صورت دستی خرد میکرده اما خود او می‌گوید کرم ذرت آماده داخل کنسرو هم بسیار مفید است و استفاده از آن خیلی راحت‌تر است. این مافین‌ها به تنهایی خوشمزه هستند اما گاهی نیز با کاهو یا گومبو یا جامبالدیا سرو می‌شود.

مافین نان ذرت
مافین نان ذرت

مواد لازم برای تهیه مافین ذرت:

225 گرم  آرد بکینگ پودر دار
1/2 فنجان پودر شکر
یک سر انگشت نمک
150 گرم کره، ذوب شده
3 عدد تخم‌مرغ
یک فنجان خامه ذرت
250 میلی‌لیتر شیر پرچرب

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنیدو داخل قالب مافین را با کره چرب کنید. آرد، نمک، کره، شکر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس کرم ذرت و شیر را به آنها اضافه کنید.قالب مافین را از کرم به دست آمده پر کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانیکه نان‌ها طلایی متمایل به قهوه‌ای شون طبخ کنید.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن