ایران

قورمه‌سبزی

دستور غذا از جیسون آقامیری

مجله ایده و آموزش دیفرمگ- غذای ایرانی؛ قورمه‌سبزی یک خورش لذیذ ایرانی است. سبزی آن مخلوطی از سبزی جعفری، گشنیز، تره و شنبلیله خشک یا تازه است. مقدار سبزی‌ها خیلی زیاد است و دلیل رنگ زیبای سبز تیره این خورش هم همین است. ولی حواستان به بوی ماندگار شنبلیله باشد!

در این دستور از گوشت اردک استفاده‌شده اما می‌توان آن را با گوشت گوسفند و یا مرغ هم طبخ کرد حتی می‌توانید آن را بدون گوشت هم بپزید.

مناسب ۶نفر

مواد لازم برای تهیه قورمه‌سبزی

 ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن نباتی
 یک عدد پیاز درشت خردشده
یک اردک به قطعات درشت تکه شده
 کمی زردچوبه
 ۱۰۰ گرم جعفری خردشده
 ۱۰۰ گرم تره خردشده
 ۵۰ گرم گشنیز خردشده
۵۰ گرم شنبلیله خشک
 عصاره مرغ یا آب معمولی
 ۶ عدد لیموی عمانی با چنگال سوراخ شده
 ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته‌شده
 نمک و فلفل
قورمه‌سبزی
قورمه‌سبزی

روغن را در یک قابلمه بزرگ چدن روی حرارت کم داغ کنید. پیازها را افزوده و تفت دهید تا نرم شوند. تکه‌های اردک و زردچوبه را اضافه نموده آن را سرخ‌کنید تا رنگ اردک قهوه‌ای طلایی شود.

قطعات اردک را از قابلمه خارج کنید. سبزی‌ها را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا رنگشان تیره شود. تکه‌های اردک را دوباره به قابلمه برگردانید و عصاره مرغ و یا آب معمولی را افزوده و درب قابلمه را ببندید و بگذارید خود خوب بپزد.

قورمه سبزی مجلسی
قورمه سبزی مجلسی

لوبیا و لیموعمانی را درون غذا بریزید و غذا را به جوش بیاورید. نمک و فلفل کافی اضافه کنیم بگذارید خورش یک ساعت و نیم آرام بپزد. قورمه‌سبزی را با برنج سرو نمایید.

دستور غذا از جیسون آقامیری
قورمه سبزی با گوشت اردک
منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن