UA-118641233-1
برزیل

فیجوآدا

دستور غذای برزیلی از : ادنا بارزل

ضرب‌المثل برزیلی: همیشه با شور و عشق آشپزی کنید تا همه چیز خوشمزه شود.

مناسب 4 تا 6 نفر

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور برزیل- این غذای ملی از گوشت‌های مختلفی تهیه می‌شود که به آهستگی با لوبیای سیاه پخته شده و سپس با فاروفای ترد و خوشمزه سرو می‌شود. گوشت‌های خشک و دودی را می‌توان از قصابی‎‌های اسپانیایی، پرتغالی و آمریکای‌جنوبی تهیه کرد. مراقب باشید هنگامیکه نزدیک پایان یافتن پخت غذا بود، قاشق یا چنگال فلزی را داخل غذا فرو نبرید، زیرا گفته می‌شود این کار غذا را خراب کرده و باعث ترش شدن آن می‌شود.

مواد لازم برای تهیه فیجوآدا:

500 گرم لوبیای سیاه، شسته شده
500 گرم سوسیس ادویه ای ،خرد شده
750 گرم دنده گوشت دودی، خرد شده
250 گرم برش‌های کلفت بیکن (ژامبون دودی) ،خرد شده
500 گرم گوشت خشک شده، خرد شده و چند ساعت در آب خیس شده
چند فلفل قرمز چیلی کوچک
2 عدد برگ بو
4 حبه سیر، ریز خردشده
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
نمک به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار کافی
چند حلقه پرتقال یا آناناس برای سرو غذا

مواد لازم برای تهیه فاروما:

2 قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز نگینی خرد شده
250 گرم ژامبون دودی، نگینی خرد شده
500 گرم آرد کاساوای برشته
نمک و فلفل به مقدار لازم
3 شاخه جعفری، ریز شده
3عدد پیازچه، ریز شده

لوبیا و تمام گوشت‌ها، فلفل چیلی، برگ بو و نیمی از سیر را در یک قابلمه متوسط یا زودپز گذاشته و روی آنها نمک بریزید. به مقدار کافی آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به  جوش بیاید، سپس با درب بسته، بگذارید غذا به مدت 2 ساعت به آهستگی بجوشد.

پیاز را همراه با سیر باقیمانده، در یک ماهیتابه دیگر تفت داده و به محض این که نرم شدند، آنها را به فیجوآدا اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت باشند.

فیجوآدا
فیجوآدا

برای درست کردن فاروفا، کرده را در یک ماهیتابه بزرگ ذوب کنید و سپس پیاز و بیکن را به آن اضافه نمایید. پس از اینکه پیاز نرم شده، آرد کاساوا را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه مواد خوب به آرد آغشته شوند.

فیجوآدا
فیجوآدا

طعم ترکیب به دست آمده را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه نمایید. مواد آماده شده را به کاسه‌ای برای سرو کردن منتقل کرده و روی آن را با پیازچه و جعفری تزیین کنید.

فیجوآدا را با برش‌های پرتقال یا آناناس در کنار فاروفا سرو نمایید.

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن