سوریه

فتوش

سالاد سوریه‌ای (دستور غذا از: شارون سالوم)

هرگز قابلمه آب جوش را بدونِ گفتن بسم الله برندارید، این کار شما را از افتادن قابلمه و سوختن حفظ می‌کند.

مناسب 4 نفر

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور سوریه، پس از تبوله، فتوش مشهورترین سالاد سوری‎‌ها می‌باشد که برای بسیاری محبوب نیز هست.مزه تند و ترش سماق روی سالاد همراه با گوجه فرنگی‌های درشت و خیار و تربچه‌های ترد و برش‌های نازک نان تست شده که سس سالاد را به خود می‌کشند، همه و همه بسیار خوشمزه هستند. سوری‌ها معمولاً فتوش را با قرار دادن یک قاشق سالاد در برگ کاهو یا مو و پیچیدن آن به صورت یک دلمه کوچک و البته با دست می‌خورند.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد فتوش:

3 حبه سیر له شده
یک قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
2 قاشق چایخوری سماق
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری آب لیمو

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد فتوش:

یک عدد نان پیتا
2 عدد خیار، از وسط دو نیم شده و به برش‌های یک سانتیمتر ورقه‌ای شده
2 عدد گوجه فرنگی متوسط، درشت خرد شده
4 تا 5 عدد تربچه دو نیم شده و نازک ورقه شده
½  یک فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
½ یک فلفل دلمه‌ای سبز نگینی خرد شده
4 برگ کاهوپیچ
یک مشت برگ خرفه
½ فنجان نعناع خرد شده
½ فنجان جعفری خرد شده
3 عدد پیازچه، حلقه شده

مواد سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید سماق را یا آب لیموی بیشتری اضافه کنید.

سماق
سماق

نان را داخل فر و با حرارت گریل برشته کنید، سپس تمام سبزیجات و سبزی‌ها را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

پس از مخلوط کردن مواد سالاد، نان را کمی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در مرحله پایانی سس را به سالاد افزوده و با دست، خوب مواد را مخلوط کنید. فتوش خوشمزه‌ی شما آماده است.

فتوش
فتوش

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن