ایراندسر

فالوده

دسر ایرانی

ایرانی‌ها جمله زیبا و محبت‌آمیز در پایان صرف غذا به آشپز می‌گویند به این مضمون که «دست شما درد نکنه» که آشپز هم در پاسخ می‌گوید: نوش جان

مجله آنلاین دیفرمگ– فالوده نوع ایرانی برفکی است که برای روزهای گرم بسیار مناسب است. شربت شکر یخ‌زده را خورد می‌کنند و همراه با رشته برنجی و گلاب مخلوط نموده و روی آن آب‌لیموی تازه یا شربت توت‌فرنگی، آلبالو و یا انار که از فروشگاه‌های ایرانی می‌توان تهیه نمود می‌ریزند. این دسر خیلی نشاط‌آور است.

مناسب ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم برای تهیه فالوده
 یک لیتر آب
۲۵۰ گرم شکر (بسته به ذائقه می‌شود بیشتر باشد)
۱۸۰ گرم رشته برنجی نازک
 ۲ قاشق چای‌خوری گلاب
 آب‌لیموی تازه و یا شربت توت‌فرنگی، آلبالو و یا انار

دسر ایرانی
فالوده

شکر را حرارت داده تا شکر حل شود بعد از روی شعله بردارید. پس از سرد شدن اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت یخ بزند بعدازاینکه کاملاً پخت و در یک کاسه فلزی یخ‌ها را با وسیله‌ای مانند هاون خرد کنید و بعد با دستکش تکه‌های خشک‌شده را بازهم ریزتر کنید تا کاملاً پودری شوند. رشته‌ها را اضافه کنید و هم بزنید در این صورت رشته‌های یخ خواهند زد. بعد گلاب را بی افزایید و فالوده را درون ظرف‌های مخصوص پذیرایی بکشید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن