چینملل

غذای چین(گوشت سرخ شده)

دستور از آنتونی‌لی

«خلال دندان مرتباً بین غذا خوردن مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا عقیده بر این است که مزه یک غذا نباید باعث از بین رفتن لذت غذای بعدی شود. هنگام خلال دندان باید روی دهان را با یک دست پوشاند و از دست دیگر برای خلال دندان استفاده کرد.»

رموز مربوط به گوشت سرخ شده سالم، خوشمزه و ترد از این قرار هستند: گوشت با کیفیت بخرید، به دنبال سبزیجاتی با رنگ‌های متنوع باشید و تمام مواد را قبل از شروع آشپزی و روشن کردن زیر تابه آماده کنید.این دستور آشپزی بسیار ساده و معروف است!

مواد لازم برای تهیه گوشت سرخ شده:

400 گرم فیله مغز ران
یک و یک‌‌دوم قاشق غذاخوری نشاسته سیب‌زمینی بعلاوه یک‌دوم قاشق چایخوری بیشتر
750 میلی‌لیتر آب
نمک به مقدار لازم
یک و یک‌دوم قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
6 عدد بلال ریز مینیاتوری تازه
4 عدد قارچ تازه، ورق شده
60 گرم غلاف خوراکی نخودفرنگی به دونیم شده
4 عدد کدو زرد، ورق شده
یک لیتر روغن برای سرخ کردن غوته‌ور
یک حبه سیر، خرد شده
نیمی از یک فلفل دلمه‌ای قرمز، نگین خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق چایخوری روعن کنجد
گوشت سرخ شده
گوشت سرخ شده

ابتدا چربی‌ها را از تکه گوشت جدا کنید و زوائد آن را دور بریزید، سپس  آن را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید. با نشاسته سیب‌زمینی 100 میلی‌لیتر آب، دو سوم قاشق چای‌خوری نمک و روغن کنجد، سسی رقیق درست کنید. گوشت را درون این سس ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط کنید؛ سپس به مدت 30 دقیقه آن را کنار بگذارید تا به خوبی به خورد هم بروند.

باقیمانده آب را در تابه‌ای گود یا وُک به جوش بیاورید. به مقدار نصف قاشق چای‌خوری نمک را همراه با ذرت به آن اضافه کنید و مدت 30 ثانیه بپزید. سپس قارچ‌ها‌ و غلاف خوراکی نخودسبز و کدوی اسکوآش را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه دیگر بپزید. سبزیجات پخته را آبکش کنید.

روغن را درون وُک داغ کنید تا زمانی که سطح آن از حرارت زیاد در مرحله آتش گرفتن قرار بگیرد. در این مرحله گوشت را اضافه کرده و تا زمانی آن را سرخ کنید که تغییر رنگ دهد. پس از آن گوشت را بیرون آورده و روغن اضافی را خارج کنید تا فقط یک قاشق غذاخوری روغن در تابه باقی بماند.

مجدداً تابه را روی شعله زیاد بگذارید تا داغ شود. سپس سیر، فلفل دلمه و گوشت را به آن اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه مواد را تفت دهید و سبزیجات آبکش شده، شکر، نصف قاشق چای‌خوری نمک و باقی‌مانده نشاسته سیب‎زمینی را به آن اضافه کنید. تمام مواد را خوب به‌هم بزنید و در نهایت سرکه را همراه با کمی روغن کنجد برای درخشش و عطر بیشتر روی غذا بریزید و آن را بدون درنگ سرو نمایید.

مناسب 2 تا 4 نفر

برگرفته از کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

 

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن