فرانسهملل

غذای فرانسوی (سوفله پنیر)

دستور غذا از ماری هلن کلاسن

قانون شماره یک غذاهای فرانسوی، همیش مواد تازه و فصلی را برای غذا خریداری کنید.

مناسب 4 تا 6 نفر

هر چیزی که از یک سوفله خوب می‌خواهید، در این دستور موجود است. سوفله‌ای به خوبی کرم مانند و سبک و دوست داشتنی. سریع سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سوفله پنیر:

 

60 گرم کره
60 گرم آرد ساده
500 میلی‌لیتر شیر
200 گرم پنیر گرویر مرغوب، رنده شده
نمک و فلفل به مقدار کافی
مقداری جوز رنده شده
6 عدد تخم‌مرغ، زرده و سفیده جدا شده

فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. داخل یک قالب بزرگ سوفله را با کره چرب کنید.

برای تهیه خمیر، کره را در قابلمه بزرگی روی حرارت پایین آب کرده و آرد را اضافه کنید. سپس با یک قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط حالت پفی پیدا کند. شیر را کم‌کم اضافه کرده و گرم کنید.آن را با مخلوط آرد و کره هم بزنید تا نرم و غلیظ شود. پنیر را افزوده و برای طعم بهتر نمک، فلفل و جوز را اضافه کنید.سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و زرده تخم‌مرغ را به آن افزوده و هم بزنید.

غذای فرانسوی سوفله پنیر
غذای فرانسوی سوفله پنیر

در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم‌مرغ‌ها را با مقداری نمک بزنید تا کاملاً سفت شوند، باید سفت باشند اما حالت خشک به خود نگیرند. با یک قاشق فلزی بزرگ، مقداری مخلوط پنیر را به آرامی با سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنید. هنگامی که باهم ترکیب شدند، بقیه مخلوط پنیر را نیز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

مواد را درون قالب سوفله ریخته و سطح روی آن را صاف کنید. سپس در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه بپزید. حرارت فر را تا 180 درجه سانتیگراد پایین آورده و به مدت 25 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا خوب پف کرده و روی آن به رنگ طلایی  مایل به قهوه‌ای درآید. سوفله آماده شده را بلا‌فاصله سرو کنید.

 

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن