برزیلملل

غذای برزیلی (شین شیم دِ گالینا)

مرغ و میگو در شیر نارگیل

غذای بریزیلی ترکیبی رنگارنگ و غنی از طمع های پرتغالی، آفریقایی و مناطق بومی آمازون است.برزیلی ها سبک زندگی بسیار آسان و راحتی دارند. برزیلی ها عاشق باربیکیو و نوشیدنی های خنک هستند به خصوص وقتی پای لیمو ترش تازه و نیشکر و نان‌های پنیری کوچک در میان باشد.

شین شیم یک غذای آسان و خوشمزه می‌باشد که از مرغ و میگویی تهیه می‌شود که در شیر نارگیل جوشیده‌اند.

میگوی خشک، سیر، زنجبیل و بادام هندی، تردی و طعم بیشتری به آن می‌افزاید.

یک کیلو‌گرم فیله بالای ران مرغ، خرد شده
نیمی از آب یک لیمو‌ترش
یک قاشق چایخوری سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل، کوبیده شده
یک پیاز متوسط، ریز خرد شده
نمک به مقدار لازم
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
200 گرم کنسرو گوجه ‌فرنگی
یک قاشق غذاخوری روغن خرمای قرمز
50 گرم میگوی خشک، خرد شده در غذاساز
125 میلی لیتر شیر نارگیل
کمی برگ گشنیز
2 قاشق غذاخوری بادام هندی یا بادام زمینی، خرد شده
200 گرم میگو بدون پوست
کمی فلفل چیلی خرد شده(دلخواه)
فلفل سیاه به مقدار لازم

مرغ را به مدت 30 دقیقه در آب لیموترش، سیر، زنجبیل و نمک بخوابانید.

غذای برزیلی (شین شیم دِ گالینا)
غذای برزیلی (شین شیم دِ گالینا)

پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، سپس مرغ مزه‌دار شده را اضافه کنید. گوجه‌فرنگی و روغن خرما را نیز اضافه کرده و به مدت ده دقیقه طبخ کنید. در مرحله‌ی بعد میگو خشک و شیر نارگیل را به مواد اضافه کرده و ده دقیقه ی دیکر به آن زمان بدهید. پس از اضافه کردن گشنیز، میگو و بادام زمینی یا هندی، درب ظرف را ببندید و اجازه دهید مواد 5 تا ده دقیقه دیگر به آرامی بجوشند تا بادام زمینی‌ها نیز نرم بشوند. اگر دوست داشتید فلفل چیلی را اضافه کرده، کمی هم فلفل سیاه بریزید.

نمک غذا را اندازه کنید و اگر کم بود، کمی دیگر به آن بیافزایید. می‌توانید این غذا را با برنج و سالاد سرو کنید.

مناسب چهار نفر

برگرفته از کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن