مللهند

شیرینی برفی نارگیل و هل

دشتور غذا از راینی سینق

“همیشه باید با استفاده از هر پنج انگشت دست راست غذا بخورید، چراکه هر کدام از آنها، نماینده یکی از حواس پنج‌گانه بوده و هنگام خوردن بسیار حائز اهمیت هستن.”

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ طرز تهیه بسیار آسان و سریع شیرینی برفی، پخته شده با شیر غلیظ و شیرین. دسری خوشمزه که در پایان ضیافت‌های هندی و معمولا به مناسبت‌های خاص سرو می‌شود.

شیرینی برفی
شیرینی برفی

مواد لازم برای تهیه شیرینی برفی نارگیل و هل:

250 گرم پودر نارگیل
395 گرم شیر غلیظ و شیرین
10عدد هل، پوست‌ها کنده شده و دانه‌ها پودر شده
مقداری مغز پسته، درشت خرد شده

200 گرم از پودر نارگیل را همراه با بفیه مواد لازم ذکر شده، درون کاسه‌ای ریخته و هم بزنید.

روی شعله‌ای ملایم، ماهیتابه‌ای نچسب قرار داده و مخلوط را درون آن بریزید. تا زمانی که شروع به خشک شدن کند و به راحتی به شکل گلوله در بیاید، آن را هم بزنید. سپس از روی شعله بردارید و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا سرد شده و فرم بگیرد.

باقیمانده پودر نارگیل را روی بشقابی بریزید. با کمک دستکش آشپزی، برفی را به شکل‌های کوچک گرد در بیاورید و به پودر نارگیل آغشته کنید. می‌توانید شیرینی‌ها را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

شیرینی برفی
شیرینی برفی

به تعداد 15 تا 20 عدد

 

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن