مللهند

سیب‌زمینی گُجاراتی

غذای هندی

برای علاقه‌مندان به سیب‌زمینی که از طعم ادویه هم لذت میبرند، خوشمزه‌ترین غذای دنیاست. صدای ترکیدن ادویجات، هنگام سرخ شدن هم به سهم خود لذت‌بخش است.

مناسب برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی گُجاراتی:

400 گرم سیب‌زمینی، پوست گرفته
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز چیلی
نمک به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چایخوری دانه خردل سیاه
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز
5 تا 6 عدد دانه شنبلیله
یک قاشق چایخوری پودر نارگیل
2 قاشق چابخوری دانه کنجد
3 تا 4 شاخه کوچک گشنیز، خرد شده

سیب‌زمینی‌ها را پخته و پس از نرم شدن، به شکل مکعبی خرد کنید. سیب‌زمینی، پودر زیره سبز، گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را داخل کاسه بریزید. آنها را هم بزنید تا سیب‌زمینی‌ها با ادویه مخلوط شوند.

سیب‌زمینی گُجاراتی
سیب‌زمینی گُجاراتی

روغن را در ماهیتابه فلزی با کادای، داغ کرده و دانه‌های خردل، زیره سبز و شنبلیله را تفت دهید تا شروع به جلز و ولز کردن کنند.(در هنگام آماده شدن این صدا را می‌دهند.) سیب‌زمینی را اضافه کرده، به آرامی هم بزنید تا به روغن آغشته شوند. آن را با پودر نارگیل، دانه کنجد و گشنیز خرد شده مخلوط کرده و غذا را با نان سرو کنید.

منبع: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن