آمریکا

سبزیجات جنوبی

دستور غذا از اشلی شریدان

سبزیجات جنوبی

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشورآمریکا،این غذا اصولاً از کاهوی خودرو تهیه می‌شود که‌برگ‌های آن شبیه به برگ اسفناج همیشه‌سبز اما کمرنگ‌تر به نظر می‌رسد و مزه آن کمی تلخ است. می‌توانید به‌جای آن از برگ شلغم، خردل، کلم پیچ، کاسنی یا اسفناج بومی استرالیایی نیز استفاده کنید.

بهترین تعریف از غذا برای یک سیاه پوست دورگه امریکایی-افریقایی این است که بگویید: «دَت گومبو واز اسکریمین! یعنی غذات آخرش بود!»

مواد لازم برای تهیه خوراک سبزیجات جنوبی:

یک لیتر آب
یک فنجان پیاز خردشده
2 تکه ران بره دودی کوچک
یک کیلوگرم سبزی فقط برگ‌ها سوا شده
سس تاباسکو (دلخواه)
سرکه مالت (دلخواه)

طرز تهیه:

آب را همراه پیاز و تکه‌های ران دودی درون قابلمه‌ای ریخته و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را  کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت آهسته بپزند.

تکه‌های گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و از استخوان جدا کنید سپس گوشت را به‌صورت مکعبی خردکرده و دوباره به قابلمه بازگردانید و همراه با آن به مقدار دلخواه سس باباسکو و سرکه اضافه کنید. غذا حاضر است.

 

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن