مللویتنام

سالاد پاپایای سبز

دستور غذا از هان نگوین

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ کشور ویتنام– این سالاد بسیار خوشمزه، ترد و تازه هست که درست کردن آن بسیار آسان است. هنگامی‌که پاپایا و هویج تا حد ممکن ریز رنده شوند، بافتی بسیار عالی ایجاد می‌کنند. یک ماندولین ( رنده رشته‌کن) با رنده متصل به آن ابزاری ایده‌آل برای این کار خواهد بود! من از پیشنهاد هان برای سرو این سالاد روی کراکر برنجی ویتنامی بسیار خوشم آمد. به‌طور سنتی این کراکرها روی شعله پخته می‌شوند اما پیتر برادر هان، ماکروویو را وسیله‌ای بسیار عالی برای این کار می‌داند.

مواد لازم برای سالاد پاپایا:

3 قاشق غذاخوری سس ماهی
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
3 قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
3 قاشق غذاخوری آب
110 گرم شکر
یک عدد پاپای سبز، پوست گرفته، دونیم شده و دانه گرفته و ریز رنده شده
2 عدد هویج، ریز رنده شده
8 عدد میگوی پخته، دونیم شده به‌صورت عرضی
16 برش نازک ژامبون گوشت
نصف لیوان نعناع، خردشده به‌صورت رشته‌ای
3 قاشق غذاخوری پیاز شالوت سرخ‌شده
سالاد پاپایای سبز
سالاد پاپایای سبز

مواد لازم برای سرو سالاد:

4 عدد کراکر بزرگ کنجدی
فلفل چیلی قرمز، ریز خردشده به مقدار لازم
گوشت خشک و نمک‌سود گاو، به قطعات کوچک خردشده
بادام‌زمینی یا بادام‌هندی بوداده، خردشده

طرز تهیه: 

برای درست کردن سس، ابتدا سرکه، سس ماهی، سویا سس، آب و شکر را در کاسه‌ای باهم مخلوط‌کنید و مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.

پاپایا، میگو، هویج، ژامبون، نعناع و شالوت سرخ‌شده را در کاسه‌ای جداگانه باهم مخلوط‌کنید و با دست و دل‌بازی هرچه قدر که تمایل دارید سس به مواد اضافه کرده و آن‌ها را خوب باهم مخلوط‌کنید.

کراکر برنجی را باقدرت زیاد ماکروویو به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که پف کند، طبخ کنید. می‌توانید از آن‌ها به‌عنوان بشقاب استفاده کرده و سالاد را روی آن‌ها بریزید. سپس با فلفل چیلی، گوشت خشک و بادام‌زمینی یا هندی سالاد را تزئین کنید. برای خوردن سالاد می‌توانید از تکه‌های کراکر خردکرده و برای برداشتن سالاد از آن‌ها استفاده کنید.

مناسب 4 نفر

 

 

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن