دیفرشفسنگاپور

رُجاک

سالاد سنگاپوری

سنگاپوری‌ها وقتی می‌خواهند از یکدیگر احوال‌پرسی کنند، می‌پرسند: امروز برنج خوردی؟

مناسب 4 نفر

سالاد رُجاک

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا– کشور سنگاپور؛ یکی از پر طراوت‌ترین سالادهایی که تاکنون چشیده‌اید، مخلوطی از میوه‌ها و سبزیجات و توفو سرخ شده در سسی که چسبناک و شیرین و کمی ترش‌مزه بوده و در نهایت با خرده‌های بادام‌زمینی تفت داده شده، تکمیل می‌شود. بعضی از مواد آن کمی غیرعادیست وفقط در فروشگاههای آسیایی یافت می‌شود. لوبیای یام (جیکاما هم نامیده می‌شود) قهوه‌ای کم رنگ است با خطوط سفید، طعم کمی شیرین دارد.

برگ‌های اسفناج آبی (در زبان مالایی کانگ کونگ نامیده می‌شود و در کشورهای آسیاسس شناخته شده است) ترد است، ساقه‌های تو خالی با برگ‌های نوک تیز دارد. خمیر سرخ شده چوبی هم به نوارهای نسبتاً بلندی از نوعی خمیر می‌گویند که به دونات چینی با کلوچه برشته نیز معروفند و در روغن فراوان سرخ می‌شوند. درست مثل سنگاپوری‌ها، این چوب برشته‌ها را در سیخ‌هایی از جنس بامبو سرو نمایید.

مواد لازم برای سس سالاد:

2 قاشق غذاخوری تمبرهندی
1 تا 2 قاشق چایخوری چیلی قرمز خرد شده (کوچک و درشتی فلفل بسته به ذائقه خود انتخاب نمایید.)
یک قاشق غذاخوری خمیر میگو
2 تا 3 قاشق غذاخوری شکرخرما رنده شده
آب نصف یک عدد لیمو

سالاد رجاک
سالاد رجاک

مواد لازم برای تهیه رُجاک:

یک فنجان جوانه
یک فنجان اسفناج پاک شده
2 تکه بزرگ توفو سرخ شده
یک عدد خمیر سرخ شده چوبی
یک فنجان انبه سبز خردشده
یک فنجان آناناس خردشده
یک فنجان جیکاما (لوبیای یام) خرد شده
یک فنجان خیار خردشده
یک و دوم فنجان بادام‌زمینی نیم کوب و تفت داده شده

تهیه‌ی سس:

برای درست کردن سس، اول تمبرهندی را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید تا سس غلیظی به ‌دست آید. مابقی مواد سس را روی مایه تمبرهندی ریخته و همه را خوب مخلوط نمایید. سس را بچشید تا از میزان چیلی و شکر آن اطمینان حاصل کنید.

تهیه‌ی سالاد:

جوانه‌های لوبیا را به مدت 10 ثانیه در آب جوش ریخته و آبکش کنید. همین کار را با اسفناج هم تکرار کنید و بعد آن‌ها را درشت خرد نمایید. توفو و خمیر سرخ شده چوبی را در فر داغ گرم کنید تا کاملاً ترد شوند. بگذارید سرد شوند و بعد آنها را خرد کنید.

میوه‌های خرد شده، سبزیجات و جوانه‌ها، اسفناج، توفو و خمیر سرخ شده، همه را مخلوط کرده و روی آنها سس بدهید. مواد را داخل ظرف پذیرایی کشید ه و یبا تزئینی از بادام‌زمینی نیم‌کوب برشته شده، سرو نمایید.

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن