انگلستان

روست بیف با پودینگ یورکشایر

دستور غذا از شین کانولى

انگلیسی‌ها می‌گویند: هرگز بعد از طلوع خورشید خمیر درست نکنید.

مناسب ۸ تا ۱۰ نفر

مجله ایده‌وآموزش دیفرمگسفرنامه غذا ؛ کشور انگلستان– دستوری که شین از این غذای کلاسیک در اینجا ارائه کرده بسیار دوست داشتنی است، گوشت نرم تر و بسیار طعم دار شده و پودینگ ها نیز نقش فنجان های کوچکی برای سس غذا را ایفا می‌کنند. به طور سنتی این پودينگ های یورک شایر قبل از غذای اصلی و به عنوان پیش غذا سرو می شده اند اما در هرحال همراهی بسیار مناسب در کنار غذا نیز هستند. راز درست کردن این پودينگ این است که روغنی را که در قالب مافین می‌ریزید باید در حال دود کردن باشد و در واقع باید بیش از اندازه داغ باشد. اگر روغن حیوانی در دسترس ندارید، از قصاب بخواهيد مقداری دنبه به شما بدهد تا بتوانید خودتان از دنبه چرخ شده روغن درست کنید.

مواد لازم برای تهیه روست بيف:

 ۲ قاشق چای خوری آرد ساده
دو قاشق چای خوری پودر خردل
فلفل تازه سابیده شده به مقدار لازم
دو کیلو گرم فیله گوساله
چند شاخه رز ماری
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد پیاز قرمز دو نیم شده
۴ عدد هویج بزرگ دو نیم شده
٨حبه سیر درسته
چند ساقه آویشن
نمک دریایی به مقدار لازم
 يك ليتر عصاره گوشت
نصف بطری آب انگور قرمز با طعمى گس

 

پودینگ یورکشایر
پودینگ یورکشایر
مواد لازم برای تهیه خمیر پودینگ یورک شایر:
 ۲۰۰ گرم آرد ساده
۱۰ گرم نمک
۴ عدد تخم مرغ
۴۵۰ گرم شیر پرچرب
چربی حیوانی يا چربی اردک یا غاز به مقدار لازم

ابتدا آرد را با پودر خردل و نمک مخلوط کرده و روی سطح گوشت بپاشید. ساقه‌های رزماری را در گوشت فرو کنید. به گوشت نمک نزنید زیرا باعث می‌شود آب آن بیرون بیاید.
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. مقداری روغن را روی تابه داغ کرده و تمام قسمت های گوش را سرخ کنید تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود.
باقی روغن را همراه با پیاز، هویج و سیر در یک سینی بزرگ مخصوص فر ریخته و گوشت را روی آن بگذارید. نمک و آویشن را روی گوشت ریخته و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم در فر باقی بماند. در این مدت گوشت شما آبدار تر می شود.
در همین فاصله مشغول آماده کردن خمیر پودينگ بشوید. ابتدا آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید. و سطح آن حفره ایجاد کنیم و مخلوط شیر و تخم مرغ را به ترتیب به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

روست بیف با پودینگ یورکشایر
روست بیف با پودینگ یورکشایر

هر بار یک سوم از مقدار تخم مرغ‌ها را بريزيد. زمانی که مایه شما یک دست شد، آن را در یخچال بگذارید. در ۱۵ دقیقه پایانی طبخ گوشت قالب های مافین را در فر قرار دهید تا گرم شوند و سپس روست بيف را بیرون بیاورید.
گوشت را به ظرف گرمی منتقل کرده و روی آنرا ۳۰ دقیقه با فویل بپوشانید. به این شکل آب گوشت جمع می‌شود و برای درست کردن سس مورد استفاده قرار میگیرد. سبزیجات را از قالب بیرون آورده و آنها را گرم نگه دارید (یا می‌توانید آن‌ها را ده دقیقه قبل از سرو به غذا دوباره در فر قرار دهید) سینی را برای آماده کردن سس کنار بگذارید.
حالا حرارت فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برسانید. روغن حیوانی را داغ کرده و در هر قالب مافین به عمق حدوداً ۱ سانتیمتر روغن بریزید. دوباره قالب را به فر بازگردانید تا زمانی که روغن شروع به دود کردن کند.

سپس از مایه پودینگ درون هر قالب بریزید به شکلی که سه چهارم حجم آن را پر کند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پودینگ را در فر بگذارید تا زمانی که روی آنها طلایی شود.

در حالیکه پودینگ ها آماده می شوند می توانید سس را آماده کنید. آب گوشت را در ظرفی گرم کنید سپس سینی فر ای که گوشت را در آن پخته بودید روی حرارت ملایم بگذارید و تکه های چسبیده به کف آن را با یک قاشق چوبی بکنید و در مایع حل کنید. آب انگور را درون ظرف ریخته و بگذارید آنقدر بجوشد دوسوم آن تبخیر شود. حالا عصاره ای که در ظرف رست بیف جمع شده درون سس بریزید و بگذارید دوباره دوسوم آن کاهش یابد.

اگر ترجیح می‌دهید سس غلیظ تری داشته باشید می توانید ۲ قاشق چای خوری کره را با همین مقدار آب آماده کنید و آن را به سس اضافه نمایید. در این صورت بگذارید سس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آهسته بجوشد. حالا گوشت را برش بزنید و با سبزیجات و پودينگ سرو کنید. می‌توانید پودینگ را مانند کاسه ای روی گوشت برش خورده قرار دهید و سس را داخل آن ریخته تا زمانی که لبریز شود و به همه جای غذا نفوذ کند.

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن