
200 گرم خامه صبحانه |
نصف لیوان شیر |
1 بسته ژله انار |
1 لیوان دانه انار |
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین |
1 لیوان آب جوش |
1 قاشق غذاخوری شکر یا عسل |
1 قاشق چایخوری وانیل |
طرز تهیه پاناکوتای انار
ابتدا طبق روال همیشگی درستکردن انواع ژله، پودر ژله انار را با با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا دانههای ژله به خوبی حل بشوند. حالا لیوان یا جامهای طرو دسر پاناکوتا را تا نیمه پر از دانه انار کنید.وقتی ژله انار کمی خنک شد، به آرامی از آن روی دانههای انار بریزید. لیوانها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله انار ببندید.در این فاصله، سراغ درستکردن پاناکوتای وانیلی بروید.
ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید اما هم نزنید و اجازه دهید خود پودر ژلاتین حل بشود.خامه را داخل یک ظرف مناسب مثل پیرکس که هم تحمل سرما داشته باشد و هم گرما بریزید.داخل ظرف دیگری، مقداری آب جوش بریزید و از همان اول در انتخاب ظرف پیرکس، ظرف حاوی آبجوش و ارتفاع آبجوش دقت داشته باشید زیرا خامه موجود در ظرف رویی بههیچوجه نباید با آبجوش تماس داشته باشد.
ظرف حاوی خامه را روی ظرف آبجوش قرار دهید و خامه را هم بزنید تا یکدست شود.شکر را با خامه ترکیب کرده و مرتب هم بزنید و دقت کنید که خامه به هیچ وجه به جوش نیاید. پس قبل از بهجوشآمدن خامه، آن را از روی حرارت بردارید.
حالا خامه پختهشده را با پودر ژلاتین پفکرده مخلوط کنید.به مخلوط بالا وانیل را نیز اضافه کنید و همه مواد را از صافی عبور دهید تا تکه ژلاتین حلنشده وارد قالب نشود.
ظرف پاناکوتا را روی یخ قرار دهید و مواد را هم بزنید تا خنک شوند. اگر پاناکوتای گرم را روی ژله انار بریزید، ژله آب شده و زحمات شما به باد میرود!بعد از حدود 2 ساعت که ژله انار کاملا بست و سفت شد، لیوانهای ژله را از یخچال خارج کرده و با قاشق به آرامی از پاناکوتای وانیلی خنکشده بریزید.
پاناکوتا باید درست تا لبه لیوانها برسد و اگر لبه لیوانها یا دیواره آنها کثیف شده، با دستمال پاک کنید و لیوانها را دوباره به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد.دسرپاناکوتای انار شما آماده است. شما میتوانید این دسر را با دانههای انار، برگ نعناع، شکلات رندهشده و … تزیین و سرو نمایید. نوش جان.

نکاتی درباره تهیه و تزیین دسر پاناکوتای انار
میتوانید این دسر را داخل لیوان ریخته و وقتی بسته شد، ژله انار را روی آن بریزید؛ یعنی درست مراحل بالا را برعکس انجام دهید. یک لایه نازک از ژله انار را داخل لیوان بریزید و بعد روی آن را با دسر پر کنید و در نهایت دسر را از قالب خارج کرده، روی دسر را با سس انار تزیین کنید یا چند قطره رب انار بریزید. همچنین میتوانید دسر پاناکوتای انار را شبیه ژله رنگین کمان، به صورت لایهلایه درست کنید. یا اینکه داخل پاناکوتای ساده، مقداری آب انار بریزید و یک پاناکوتای دو رنگ سفید و صورتی داشته باشید.
برخی افراد برای تهیه دسر پاناکوتای انار به جای پاناکوتای وانیلی، پاناکوتای دارچین تهیه میکنند که در آن صورت، شما به چوب دارچین نیاز دارید و این دسر نیز عطر و طعم خوبی خواهد داشت.برای سرو دسر پاناکوتا میتوانید لیوانها را بعد از پرکردن با دانه انار و ژله انار، به صورت 45 درجه، کج داخل یخچال قرار دهید تا دسر به صورت اوریب بسته شود. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را ببرید و شب یلدای امسال، با یک دسر ساده، شیک و خوشمزه اناری به استقبال از میهمانان خود بروید.