UA-118641233-1
آمریکای جنوبیدسر

دسر مانجار بلدنکو

دسر ملل؛ آمریکای جنوبی

مجله آنلاین دیفرمگ- سفرنامه غذا آمریکای جنوبی-مانجار بلدنکو یک نوع دسر کاستارد کرمی حاوی شیر، وانیل و شکر هست که باهم جوشانده شده تا غلیظ، پرملاط و کاراملی گردد. یک شیرینی سنتی آمریکای جنوبی است که مصرف روزانه دارد. به‌عنوان ماده میانی شیرینی‌ها، مایع میانی بیسکوییت‌های آلفا جور و تجاس و یا به‌تنهایی مصرف می‌شود.

مواد لازم برای تهیه  مانجار بلدنکو:

یک قاشق غذاخوری کره
یک لیتر شیر پرچرب
۲۳۰ گرم شکر سفید
 یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
یک غلاف وانیل از طول دونیم شده
۵۰ گرم شکر قهوه‌ای
۳۰ گرم گلوکز مایع
دسر مانجار بلدنکو
دسر مانجار بلدنکو

کره را گرم نموده، یک‌چهارم از شیر، شکر سفید، جوش‌شیرین و وانیل را به آن اضافه کنید. مایع را جوش آورده و بپزید. با یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه کم‌کم رنگ کارامل بگیرد. یک‌چهارم دیگر از شیر را به همراه شکر قهوه‌ای اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید. وقتی‌که مایه شروع به سفت شدن کرد یک‌چهارم دیگر از شیر را اضافه کنید.

وقتی دوباره مایع سفت شد باقی شیر را به همراه گلوکز به آن بی افزایید، حرارت را کم نموده، آن‌قدر به هم زده زدن ادامه دهید تا مخلوط به‌اندازه کافی غلیظ شود. (وقتی آن را با قاشق هم می‌زنید ته ظرف پیدا خواهد بود) این مایع حدوداً ۴٠ دقیقه باید پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، برای چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید. بعد آن را داخل یک‌کاسه پذیرایی بریزید.

به‌اندازه حدوداً ۴ فنجان
دسر مانجار بلدنکو
دسر مانجار بلدنکو
منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن