پاکستاندسر

حلوای هویج

دستور غذا از سمایرا چیما

مجله ایده و آموزش دیفرمگ- سفرنامه غذا، کشور پاکستان-این دستور یک نسخه بسیار ساده طرز تهیه این شیرینی است که به صورت گرم، یعنی زمانی که هل بیشترین عطرآگینی خود را دارد،بسیار مطبوع است.

مواد لازم برای حلوای هویج:

یک کیلو گرم هویج، رنده شده
100 گرم روغن حیوانی به‌علاوه یک قاشق غذاخوری
7 عدد هل، دانه‌ها از پوست جدا شده
15 عدد بادام، خلال شده
15 عدد پسته، خلال شده
200 گرم شکر
نصف فنجان پودر شیر
2 قاشق غذاخوری خامه

 

طرزتهیه:

هویج رنده شده را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید تا کمی نرم شوند.

100 گرم از روغن حیوانی را در یک ماهیتابه نچسب داغ کرده و دانه‌های هل را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود. هویج‌ها را افزوده و 2 دقیقه دیگر هم بپزید.

بیشتر بادام و پسته را درون آن ریخته و گاهی هم بزنید تا حلوا به روغن بیافتد. شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

حرارت را متوسط کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر حلوا را طبخ کنید. باقی روغن حیوانی را داخل ظرفی آب کنید و پودر شیر و خامه را بیافزایید و همه را خوب هم بزنید.

هویج‌ها را اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید 2 دقیقه دیگر بپزید. حلوا را گرم و همراه باقی بادام و پسته و یک قاشق بستنی وانیلی سرو کنید.

مناسب 4 نفر

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن