لبنانیملل

تبوله

سالاد لبنانی (دستور غذا از سمیرا ساب)

مناسب 4 نفر

این دستور پخت، به نوعی یک انقلاب در تهیه سالاد است، آن را تهیه کنید و ببینید این سالاد تا چه حد ترد و دوست داشتنی خواهد بود. جعفری‌ها را محکم دسته کرده و با استفاده از چاقوی خیلی تیز، کاملاً ریز کنید. هر دو کمک می‌کنند تا جعفری‌ها تا حد امکان ریز شوند. می‌توانید تبوله را چند ساعت زودتر آماده کنید، اما نمک و فلفل و روغن زیتون را پیش از سرو، اضافه نمایید. آن را کنار بیشتر غذاهای لبنانی سرو کنید (مانند کافتا در همین سایت) و یا تنها در برگ‌های جوان کاهو پیچیده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه تبوله:

یک دسته برگ جعفری تازه
یک مشت برگ نعناع
1 تا 2 عدد لیمو
2 قاشق غذاخوری بلغور مرغوب
3 تا 4 عدد گوجه‌فرنگی متوسط، نگینی شده
4 عدد پیازچه، خوب خرد شده
نمک و فلفل
روغن زیتون

جعفری‌ها را در یک دسته محکم جمع کرده، در دست بگیرید و برگ‌های آن را با چاقوی خیلی تیز، تقریباً شبیه رشته‌های بسیار باریک، کاملاً ریز کنید. آنها را درون یک ظرف بریزید. همین کار را با برگ نعناع نیز تکرار کنید. سبزی‌های خرد شده را شسته و خوب خشک کنید.

سالاد لبنانی
سالاد لبنانی

لیمو را روی بلغور بفشارید تا آب آن کاملاً خارج شود و به مدت 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا نرم شود.

جعفری، نعناع، بلغور نرم شده، گوجه و پیازچه را در یک کاسه باهم مخلوط کرده و با نمک و فلفل آن را طعم‌دار کنید، سپس روغن زیتون را اضافه کرده و با دست آنها را مخلوط کنید.

تبوله
تبوله

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن