مراکشملل2

بیسارا(سس باقلا)

سس مراکشی

این چاشنی گرم سرو می‌شود و یک نوع از مزه‌ها محسوب می‌گردد. بیسارا طعم ملایم و خوبی دارد. ارزان است و از پروتئین بالایی برخوردار می‌باشد. طرز تهیه آن آسان بوده و ادویه‌های ساده و در عین حال مؤثری در آن به کار رفته‌اند.

در این دستور از باقلا‌های خشک و زرد استفاده می‌شود

به اندازه 3 تا 4 فنجان
بیسارا(سس باقلا)
بیسارا(سس باقلا)
سس مراکشی
سس مراکشی

مواد لازم برای تهیه بیسارا:

2 فنجان باقالای خشک، از شب خیسانده
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سیر، له شده
پودر زیره
1/5 لیتر آب
نمک و فلفل
پاپریکای شیرین
یک عدد زیتون سیاه

باقلا‌ها را آبکش کرده و آنهایی را که تغییر رنگ داده‌اند، جدا کنید. 2 قاشق غذاخوری از روغن را در ظرفی داغ کرده و سیر را در آن تفت دهید تا بوی آن بلند شود. 3 قاشق چایخوری پودر زیره را اضافه کنید و بعد آب و باقلا‌ها را روی آن بریزید. درب ظرف را ببندید، زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید آرام بجوشد. آنقدر بپزید تا تمام آب، به خورد باقلاها رفته تا مایه نرم و پوره مانندی به غلظت سوپ غلیظ درست شودو نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد توی ظرف پذیرایی بریزید.

با پاپریکا و کمی پودر زیره آن را تزئین کنید. زیتون سیاه را وسط آن گذاشته و دور آن را روغن زیتون بریزید. با نان نوش جان نمایید.

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن