کرهملل

بولگوگی(گوشت خوابانده شده در لیمو)

غذای کره‌ای

کیمچی دست‌ساز و خانگی بهترین مزه را دارد.

این یک غذای بسیار خوشمزه از گوشت خوابانده شده در لیمو می‌باشد که با پیاز و گلابی نرم و خوش طعم شده و سپس در ظرفی داغ پخته می‌شود.

کره‌ای‌ها دوست دارن بولگوگی را در برگ کاهو پیچیده و گاهی با مقداری برنج بخارپز شده در کاهو لقمه شده به همراه چاشنی‌هایی نظیر کیمچی، خمیر چیلی، خمیر سویا بخورند.

مناسب چهار نفر

مواد لازم برای تهیه بولگوگی:

600 گرم گوشت، خیسانده شده و باریک خرد شده
185 گرم سویا‌سس
3 قاشق غذاخوری آب
یک قاشق غذاخوری سیر، له شده
40 گرم شکر
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک عدد گلابی یا کیوی، خرد شده
یک و نیم عدد پیاز، یک عدد درشت خرد شده و نصفه ریز حرد شود
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
روغن زیتون و روغن هسته انگور به مقدار لازم
3 عدد پیازچه، ریز خرد شده

مواد لازم برای تهیه چاشنی‌ها و غذا‌های همراه:

دانه کنجد به مقدار لازم
فلفل چیلی قرمز، باریک خرد شده
برگ کاهو
کیمچی، خمیر چیلی، خمیر سویا به مقدار لازم
غذای کره‌ای
غذای کره‌ای

گوشت گاو را با سویا سس، آب، سیر، شکر، نمک و فلفل مخلوط کنید. گلابی یا کیوی و پیاز را پوره کرده و با گوشت هم بزنید. بگذارید به مدت حدوداً 20 دقیقه به همان حالت بمانند. درست پیش از پخت، آنها را با روغن کنجد مخلوط کرده و هم بزنید.

یک ماهی‌تابه چدنی را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. تقریباً سه دقیقه گوشت را در آن کباب کنید. (در صورتیکه مقدار گوشت از حجم ماهی‌تابه بیشتر است، این کار را در چند مرحله انجام دهید) و در آخر مقداری از مایه‌ی خواباندن را اضافه کنید تا گوشت خشک نشود. پیاز خرد شده و پیازچه را افزوده و یک دقیقه دیگر بپزید.

گوشت را با روغن کنجد دانه کاج و فلفل چیلی طمعدار کنید و بلافاصله با برگ کاهو و غذاهای همراه آن سرو نمایید.

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن