ترکیه

بلغور پلو

دستور غذا از ایشیل ایتیار

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا– کشور ترکیهاین غذا درواقع نوعی ریز وتوی خردشده به‌حساب می‌آید که آن را هم نمی‌زنند و رنگ قرمز گوجه‌فرنگی و رب فلفل چیلی طعم و رنگی دلپذیر به آن می‌دهد.

مناسب ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم برای تهیه بلغور پلو :

۳قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
۲ عدد پیاز کوچک خردشده
۱ قاشق چای‌خوری رب فلفل چیلی ترکی (بیبر سالکاسی)
۳ عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده
نمک و فلفل به مقدار لازم
۲ فنجان بلغور شسته شده
یک لیتر عصاره مرغ

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه مناسبی داغ‌کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه‌فرنگی را همراه بانمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه‌فرنگی نرم شود. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد و آب جذب بلغور شود.

 

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن