مللیونانی

بره یونانی همراه با رازیانه و جعفری

دستور غذا از جرج کالمبریز

این بره به خاطر ماست و عسل، نرم و ترد شده و به راستی عطر و طعم غذای اصیل یونانی را تداعی می‌کند. در فر پخته شده و در نهایت، حالت نرم و کاراملی به خود می‌گیرد.

مناسب برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه بره یونانی به همراه رازیانه و جعفری:

500 گرم گوشت گردن بره، بدون استخوان
نمک دریایی به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
یک عدد پیاز، درشت خرد شده
دو حبه سیر، ورق شده
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
یک قاشق غذاخوری ریگانی(اُرگانوی یونانی خشک شده)
250 میلی‌لیتر سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری عسل
یک عدد پیاز رازیانه، ریز خرد شده
6 دسته کوچک جعفری، برگ‌ها جدا شده

فر را از قبل روی حرارت 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. به گوشت نمک بزنید. 100 میلی‌لیتر روغن زیتون را داخل ظرفی بزرگ و گود، مقاوم در برابر حرارت بریزید و بره را داخل آن قرار دهید تا کاملاً دور تا دور آن طلایی شود. پیاز، سیر، پوست لیمو ترش، ریگانی و سرکه سفید را به ظرف اضافه کنید. روی بره را با ماست و عسل بپوشانید.

 

درب ظرف را ببندید و برای مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید.گوشت بره را از ظرف خارج کرده . اجازه دهید سرد شود. حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سبزیجات را نیز از ظرف خارج کرده و داخل کاسه‌ای بریزید. رازیانه و جعفری را به آن اضافه کنید. به میزان لازم تمک، فلفل و روغن زیتون بزنید.

بره را به لایه‌های نازک برش بزنید. گوشت‌ها را روی باربیکیو قرار داره و هر دو طرف آن را کبابی کنید. غذا را همراه سالاد رازیاته سرو کنید.

بره یونانی
بره یونانی

 

 

منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن