مصر

باميه با گوشت گوساله

دستور غذا از نادیا فاوضى

اعتقاد مردم مصر: کمی نان و نمک به شخصی بدهید تا با او دوست شده و یه عمر نمک گیرش کنید.

مناسب ۴ تا ۶ نفر

مجله ایده‌وآموزش دیفرمگسفرنامه غذا ؛ کشور مصر– این خورشت غلیظ که از گوشت تازه گوساله و بامیه‌های کوچک آماده می‌شود، در مصر بسیار رواج دارد. بامیه یک میوه غلافدار خوراکی می‌باشد و در بسیاری از غذاها برای خاصیت غلظت بخشی در مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بامیه
بامیه

فیله بره بسیار کم چربی بوده و استفاده از آن سریع و راحت است، هر چند می‌توان از دیگر قسمت‌های گوشت نیز استفاده کرد، مانند گوشت ران یا سردست که آن نیز بسیار لذیذ خواهد بود. راز تهیه این غذا طبخ آن به مدت طولانی روی حرارت کم است تا تمام مواد به تدریج با هم ترکیب شوند.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه

یک قاشق غذاخوری کره تصفیه شده یا روغن حیوانی

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

۲ حبه سیر ریز خرد شده

۵۰۰ گرم فیله بره، به صورت قطعات درشت خرد شده
یک قوطی ۴۰۰ گرمی کنسرو گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک و فلفل به میزان لازم

۲۵۰ میلی لیتر آب

٥٠٠ گرم باميه ريز، سر و ته گرفته شده

آب يك عدد ليمو ترش

ابتدا روغن جامد را داخل قابلمه ذوب کرده و پیاز و تا زمانی در آن تفت بدهید که نرم شود. سپس سیر را اضافه کنید چند دقیقه آن را نیز تفت بدهید و گوشت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا رنگش تغییر کند و کمی قهوه‌ای شود.

در این مرحله گوجه فرنگی های کنسروی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مقدار لازم نمک فلفل بزنید. اگر گمان می کنید به آب بیشتری نیاز است کمی دیگر بیافزاید درب ظرف را ببندید تا خورش به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به آهستگی بجوشد.

باميه با گوشت گوساله
باميه با گوشت گوساله

بعد از گذشت این مدت بامیه را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بپزيد. در پایان آب لیمو ترش را داخل خورشت و آن را با برنج سرو نمایید.

 

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن