UA-118641233-1
چین

بادمجان سرخ شده به سبک شانگهای

دستور غذا از کریس یان

رسم چينى‌ها: برای تشکر از کسی که برای شما چای می‌ریزد، با انگشت سبابه و وسطى خود دوبار روی میز، نزدیک فنجان چایی ضربه بزنید

مجله ایده‌وآموزش دیفرمگسفرنامه غذا ؛ کشور چین– راز ترد و نرم بودن این بادمجان در این است که آب را به تدریج و در حال پخت به آن اضافه کنید. این غذا بسیار خوشمزه است و حالا می دانم چرا دوستم کریس زمانی که تازه به استرالیا آمده بود اینقدر دلش برای این غذا تنگ شده بود.

مناسب چهار نفر به عنوان غذای جانبی

مواد لازم برای تهیه بادمجان به سبک شانگهای:

۵۰۰ گرم بادمجان قلمی ریز
 ۱۰۰ میلی لیتر روغن
یک عدد فلفل چیلی قرمز بلند درشت خردشده
2 حبه سیر له شده
 ۲۰۰ میلی لیتر آب
 ۳ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
یک قاشق غذاخوری شکر

بادمجان ها را به تکه های ۵ سانتی متری برش بزنید. روغن را داخل ماهیتابه آنقدر داغ کنید که شروع به دود کردن کند. چیلی و سیر را در روغن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه تفت بدهید. سپس فلفل را از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.

بادمجان سرخ شده به سبک شانگهای
بادمجان سرخ شده به سبک شانگهای

بادمجان ها را اضافه کرده و به آهستگی تفت بدهید. زمانی که بادمجان ها تمام روغن را به خود جذب کردند، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. این کار را مرتب تکرار کنید تا زمانی که تقریباً نیمی از آب را به تدریج به بادمجان ها اضافه کرده باشید.

سویا سس و شکر را اضافه کنید و سپس باقی مانده را به مواد بیافزایید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید مربوط به مدت یک دقیقه بپزند. درب تابه را بردارید، مایع باید به خود بادمجان‌ها رفته باشد. فلفل را به تابه برگردانید و به مدت ۳ ثانیه آن را هم بزنید.

غذا آماده است حالا می‌توانید آن را سرو کنید.

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن